Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önkielégítés után szokott lenni lelkiismeret furdolásos?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:33
11/13 anonim válasza:
Én vallásos vagyok, szóval, amikor 14-15 éves voltam, akkor nekem is volt ilyen lekkiismeretfurdalás féle.
De már túltettem ezen magam úgy, hogy ha bűn, ha nem, én akkor is fogom csinálni, mert ismerem magam és akkor nem fogom még a kedvemet is elrontani feleslegesen.
13/13 anonim válasza:
Csináld meg és megtudod. De tényleg a szexuálpszihológusok leírták és olvass utána, hogy nagyobb kárt csinál a lelkiismeretfurdalás ilyen esetbe mint hasznot valakinél impotenciát okoz. Amikor egy kapcsolaton belül csinálod az már gáz mert akkor az a kapcsolat nem jól működik ha mellette el kell intézned magad azt viszont meg kell beszélni a másikkal..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!