Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem hol "jár" bennem?
Figyelt kérdés
A barátommal megpróbáltuk h milyen érzés, ugyanis én még nem tudtam. Nem nagyon rakta be, de azt mondta szóljak ha ne menjen tovább,mert én érzem...de nem nagyon éreztem hol is van valójába, és mikor ér el a szűzhártyámhoz2011. júl. 11. 10:44
1/5 anonim válasza:
szoval mé csak most akarod elveszteni a szüzeséged??
nyugodtan tolhatja befele teljesen mert ha elér a szűrhártyáig akkor az egy picit fájni fog elméletben mindenkinek fát én nem nagyon éreztem csak at hhogy valami elpattant ugyhogy nyugodtam nyomhatja beléd
2/5 anonim válasza:
Azt nem feltétlenül érzed,az is lehet már rég elszakadt,vagy annyira rugalmas.Amúgy vanank pózok amikor egyáltalán nem lehet érezni h. benned van a pénisz,kicsit irányítania kellet volna a hasad felé.Vagy próbáljátok meg kutyapózban
3/5 anonim válasza:
A szűzhártya a bejáratnál van, tehát már átment rajta, ha 2 cm-t rakta be, akkor is.
Védekezéssel mi a helyzet? Különben esztendőre baba lehet belőle!
4/5 A kérdező kommentje:
Védekeztünk rendesen
2011. júl. 12. 13:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!