Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor tervezgetsz járni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tervezgetsz járni egy csajjal, akkor elsődleges a szex és utána a szerelem, vagy nálatok hogyan van a sorrend?

Figyelt kérdés

persze mind a 2 fontos.

de nekem a dugás jelenleg fontosabb lenne. tudom meg kéne változnom:S

18f

2011. júl. 11. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha van szerelem akkor elvileg van tuti szex is,de a másik verziónál már ez nem feltétlenül igaz.

Még fiatal vagy szóval simán ráérsz,de vigyázz nehogy a végén te járj rosszul.Pl. a mostani párom nem akart egyből szexet velem,de én mégis a 2.randi után kezdeményeztem,aztán lett szerelem is.

2011. júl. 11. 09:43
 2/12 A kérdező kommentje:
áhh. köszönöm a tippet. próbálok tudatos életet élni. nem pedig összevisszaságokat csinálni. sztem nem lesz bajom.:D
2011. júl. 11. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem a legfontosabb.
2011. júl. 11. 09:47
 4/12 A kérdező kommentje:
aham. sztem nekem is megváltozna a véleményem ha már benne lennék. de még nem érzek szerelmet
2011. júl. 11. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Teljesen természetes a te korodban.

Majd úgy kb 25 éves korodban fog számítani más is,a szex-en kívül.

2011. júl. 11. 09:53
 6/12 A kérdező kommentje:

szerintem lesz az előbb is. de ez a testiség tényleg fontos most nekem

köszönöm a válaszokat

2011. júl. 11. 10:00
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

A szex mert ha az megvolt akkor tudom igazán érezni, hogy szeretem e a lányt vagy csak kanosabb voltam mint gondoltam. Úgyhogy lényegében a szerelem a fontosabb, de az csak a szex által derül ki, hogy mennyire valósak az érzések.

25/f

2011. júl. 11. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Valaki a szex után lesz szerelmes,de van aki elöbb lesz szerelmes aztán szex után rájön vele nem is olyan jó az ágyban.Igazából minél elöbb éled ki magad annál elöbb tudsz majd komoly kapcsolatot szerezni,de azért jó lenne a szerelemt is megirmeni,mert különben nem fogod tudni h. milyen is egy komoly kapcsolat,mert ott alkalmazkodni és elfogadni a női hülyeségeket amikkel persze együtt kell tudni élni.
2011. júl. 11. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Először kihasználni a nőket és nem túl tökéletes akkor kidobni....szép tényállás.
2011. júl. 11. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
kedves előző ne tessék félremagyarázni a dolgokat
2011. júl. 11. 13:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!