Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után számít gáznak egy kapcsolatban, ha
nincs szex?
2011. júl. 11. 09:38
Akkor számít gáznak, ha már ti is annak érzitek...
2011. júl. 11. 09:41
Akkor gáz ha a másik fél már nagyon szeretné és nem tut rád várni. Ez lehet egy hét, egy hónap vagy egy év.Vagy több. amíg mindketten tudtuk vűrni a másikra addig nincs gond.
2011. júl. 11. 09:41
4/14 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy így egy hónap után már azt érzem, hogy meg kellene történnie, de valahogy mégsem megy még...
Ha akarod te is, de csak kéreted magad, játszod az agyad, akkor az gáz.
2011. júl. 11. 09:45
Velem is hasonló a helyzet. Én 2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nem sürgeti nekem sem, tud várni. Néha én is ugy érzem, hogy kellene már, mert itt az ideje, de valami miatt mégsem megy. Előtte volt kettő barátom, akivel nem éppen volt kellemes, megnyugtató élményem semmilyen téren. Lehet ez miatt van bennem egy ilyen kis "félsz".
Szerintem én annyira megszerettem a barátomat és annyira jó vele minden, hogy nem akarok csalódást és ezért tartok ettől a dologtól. Pedig nem kellene általánosítani. Menjetek el egy jó helyre, ahol nincs senki, nyugalom van és kitudod kapcsolni az agyad. Ott biztosan másabb lesz. Én a jövőhéten megyek vele nyaralni. Már most tudom, hogy jó lesz! Mert csak mi leszünk, nem kell semmi másra gondolnom.
2011. júl. 11. 09:59
ha neki sincs rá igénye, akkor mi a baj? szerintem amúgy 1-2 hét után azért illene, de a ti dolgotok
2011. júl. 11. 10:33
Egy normális kapcsolatban szerintem nem azon múlik, hogy "illene vagy nem illene" . Ez nem egy játék vagy egy jó szórakozás amit ha akarsz elfelejtesz. Ha ő nem érzi azt 1-2 hét után, hogy itt az ideje akkor nem kell lefeküdni vele. Az meg, hogy a barátja (vagy éppen az enyém) nem erőszaskodik minden nap, az nem azt jelenti, hogy nem akarja. Csak normális, odafigyelő és tud várni, nem sürgeti. Mert nem az a lényeg neki, hogy minden nap 3x meghúzza a csajt ozt csáá'. De ezt mindenki másképp gondolja! A lényeg az, hogy akkor tegye meg, ha készen áll rá, mert akkor lesz jó!
2011. júl. 11. 10:37
Már a legelején. Ha nem vagy túl az előzőn és nem érzed magad késznek, akkor ne akarj újat és nem hülyítsd szerencsétlent, mert nem fog a végtelenségig várni.
Lehet, hogy ez neked baromi kényelmes és még 8 hónap múlva is arra fogsz hivatkozni, hogy te még nem állsz készen. Szerencsétlentől veszed el az időt és a lehetőséget, hogy találjon valakit magának, aki hajlandó dugni vele.
2011. júl. 11. 13:27
Komolyan kiakadok az ilyen kérdéseken, aki képes ilyet megkérdezni, annak mégis mennyi lehet az intelligencia szintje? Kérdező ha mindenki kútba ugrik te is? Ha mások szerint gáz vagy, mert első randin nem szexeltél, akkor legközelebb fogsz? Te kinek a kedvére éled az életed a magadéra vagy máséra? Szerintem egy hónap édes kevés bármilyen kapcsolatban, annyi idő alatt nem derül ki semmi, minimum 3 hónap az az idő, amikor nagyjából már lehet tudni tényleg szeretjük egymást és bízunk-e egymásban.
2011. júl. 11. 18:16