Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A durex play 2 az 1-ben masszázsolaj és síkosító gél tényleg csak három hónapig használható a felnyitása után?
Figyelt kérdés
Már több mint négy hónapja van egy ilyenem, de még szinte felét sem használtuk el. Én az állagán nem érzem azt, h már nem lenne jó, viszont a használati utasításban azt olvastam, hogy a felnyitása után max. három hónapig használható. Tapasztalatok esetleg ezzel kapcsolatosan..... ja, és a többi, csak egyszerű síkosítók, ugyancsak a durextől, azok is mindössze három hónapig érvényesek a felnyitás után???2011. júl. 11. 09:21
1/2 anonim válasza:
Nekem több mint egy éve ki van bontva már nagyon kevés van az alján és nincs vele baj.
2/2 anonim válasza:
Ismerem, nekem is volt. Rohadt nagy kiszerelés az tény. Én tapasztaltam a romlást. Habár az állaga nem változott meg, de az íze igen. No persze nem kiskanállal ettem, de mikor alaposan átmasszírozod a másikat vele, aztán szájjal is kényeztetnéd, érzed az ízét. Egy idő után szúrós íze lesz, vagy nem tudom hogy leírni. A lényeg, hogy tényleg megromlik.
Azóta nem vettem olyat, csak azt a kisebb kiszerelésű warm, meg a többi zselét. Az legalább elfogy belátható időn belül.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!