Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lány vagy és nagyon szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagy és nagyon szeretnék lánnyal is szexelni, de hogyan?

Figyelt kérdés
nem tudom kit kérhetnék meg rá. nem vagyok leszbi,csak szeretném kiprobálni
2009. márc. 30. 21:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Hány éves vagy?Ha 18 elmúltál, akkor vannak olyan oldalak, ahol ismerkedhetsz lányokkal is csak szex témájában.
2009. márc. 30. 21:07
 2/18 anonim ***** válasza:
10%
Szóval nem vagy lezbikus, csak vonzódsz a csajokhoz, aha, értjük. Szerintem simán kérdezz körbe a csajok között, hogy ki akar veled szexelni. De szerintem előbb egy pasival próbáld ki.
2009. márc. 30. 21:08
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

net

de nem is kell hozzá 18-nak lenned

2009. márc. 30. 21:10
 4/18 A kérdező kommentje:
már elmultam 18 és már csináltam férfiakkal és élveztem/em is csak kiprobálnám lánnyal is
2009. márc. 30. 21:11
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
egy buliban néhány pohár után akár 1 ismerősödnek is felvetheted
2009. márc. 30. 21:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lehetnek olyan bevállalós csajok a baráti körödben, akik simán kipróbálnák veled. De, ha minden kötél szakad, akkor marad a net.

Amúgy elhiszitek, hogy ha ezt egy fiú írta volna, aki fiúval akarna szexelni, már menne a veszekedés :D

2009. márc. 30. 21:15
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ha ajánlhatnék egy oldalt:

www.eropolis.com

Szerintem itt megtalálod a számításodat.Csak be kell regisztrálni.

2009. márc. 30. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
ezen en is gondolkoztam mar,de azert a barataimal meg ittasan sem kerdeznem meg azt hiszem
2009. márc. 30. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
nem a veszekedés menne, hanem a kérdező anyázása
2009. márc. 30. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

...Meg a válaszolóké.

Amúgy kérdező: jól mondták feljebb, a net mindenképpen egy jó médium, mivel a legtöbb társkeresőnek van ilyen részlege is. Ami meg a barátnőidet illeti, nos, te tudod róluk, hogy melyikük hogy viszonyul az ilyesmihez. Nyilván a legnyitottabbal/"bevállalósabbal" érdemes próbálkozni.

De az is egy megoldás, ha direkt e célból ismerkedsz meg valakivel.

2009. márc. 30. 21:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!