Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti beindultok attol ha érzitek hogy egy fiunak feláll és hozzátok ér akár ruhán keresztül? Ha pl egy kciist is bejöna srác?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 00:48
1/7 anonim válasza:
Ha kicsit jön be a srác, akkor nem hagyom neki hogy hozzám érjen úgy, de amúgy hidegen hagyna, ha nagyon bejön akkor igen
2/7 anonim válasza:
Ha a barátom a srác, akkor kész vagyok tőle.
Ha egy idegen, akkor ne nyomkodja magát hozzám.
Ha tudjuk, hogy ilyen szinten flörtölünk, és mondjuk tánc közben történik, akkor hízelgő, bár nyilván semmi bókjellege nincs. Bár utóbbi még nem történt, nem igazán ismerkedek szórakozóhelyen, se kalandot keresve, de gondolom így lenne.
3/7 anonim válasza:
én szeretem ha érzem hogy felizgattam. nyilván csak olyanokat izgatok fel akik tetszenek. de pl van hogy én semmitnem csinálok vele, csak smárolunk és már felállneki és oda dörzsöli magát hozzám nagyon jo érzés hogy a puszta lényemmel is felizgatok bárkit. 18/L
4/7 A kérdező kommentje:
01:14 Én már attol állok ha egy jó csaj hozzám ér:D
2011. júl. 11. 02:07
5/7 anonim válasza:
ha ez egy szórakozóhelyen történne,akkor elhánynám magam...viszont ha valaki olyannal, aki számít és épp mondjuk a nappaliban filmet nézünk és összebújunk,vagy épp alváshoz készülünk,akkor örülnék.
7/7 anonim válasza:
ha tetszene, vagy akarnék tőle vmit, akkor igen, de idegeneknél semmiképp
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!