Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? 19lány- 30 férfi
Figyelt kérdés
lassan egy éve viszonyom van egy nős ferfival, előre csak a testiség miatt, később belém szeretett, és most én is ugy érzem hogy szerelmes lettem belé, 2 gyereke van, meg egy mostohalánya, nem szeretném hogy elváljon, de meghalnék nélküle2011. júl. 10. 22:59
1/16 anonim válasza:
Eltart,mi?
De nemvagy k*rva,tudom...XDDD
3/16 A kérdező kommentje:
hát ahogy mondod nem vagyok K!!!!!!!!!!!!!!
szeretem őt negyon,szerelemmel nekem ő az igazi, és nem tart el, nem a pénzéért szeretem
2011. júl. 10. 23:04
4/16 anonim válasza:
a pasi sem szent de te sem ..gratula.
5/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem szép dolog, de nem igy akartam, de megszerettem szerelmes lettem belé!
2011. júl. 10. 23:12
6/16 mimano válasza:
Gondolj arra, hogy valószínűleg veled is ezt tenné, majd mint most a feleségével.
7/16 anonim válasza:
Nem az a kérdés,hogy Te mit tegyél..
Vajon a pasi mit fog tenni?
Képes lesz-e vajon otthagyni a gyerekeit,feleségét,lakást mindent érted?
8/16 A kérdező kommentje:
az eszemmel tudom hogy nem szabad, hisz NŐS, de a szivemmel a 0-rol kezdenék mindent ujra vele. minden veletöltött perc csodás, fellettet mindent. fantasztikus
2011. júl. 10. 23:21
9/16 anonim válasza:
19 évesen még én is hittem a mesékben!
Nem éri meg! Minden csoda 3 napig tart!
10/16 A kérdező kommentje:
ő volt a második férfi, akivel lefekűdtem, de most még az előzővel sem tudom elképzelni a szexet, nem hogy mással
2011. júl. 10. 23:27
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!