Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha valakinek lábfétise van?

Figyelt kérdés

Sajnos (vagy nem) nekem az van.. Ésd majd meg őrülök így nyáron, ha látok néhány szép lányt, papucsban, vagy szandálban...

Amúgy természetesen erről nem tehetek, ez van így születtem...

2011. júl. 10. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy ez miért jó, magyarázd már el milyen gondolatok játszódnak le a fejedben, miért pont a láb?
2011. júl. 10. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:

akkor én szerencsés vagyok, mert lehet hogy kicsit perverz vagyok, de az egykorú lányoknak először a mellét (ruhában) nézem meg és csak utána az arcát :)

amúgy sajnállak, ezért nem igen mész le a Balatonra, de legalább nem kap el az a cápa :D

2011. júl. 10. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Én ugyan így vagyok ezzel.
2011. júl. 10. 22:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Lábfétist úgy értse az aki nem tudja, hogy olyan mintha meztelen női melleket látna, bár inkább kicsit erősebb az érzés! Amúgy nem úgy küzdöm le hogy nem megyek el a strandra, vagy hasonló, hanem épp ellenkezőleg...inkább keresem a lehetőséget, hogy lássam azt amit látni akarok, első látásra nagyon betegnek hangzik de valójában jó érzés, persze sajnos nem mindig...
2011. júl. 10. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
tudom hogy azt jelenti, mondjuk ennyire még nem tanulmányoztam ezt a betegséget :) 2. voltam amúgy 14/F, utólag kérdezem akkor, hogy szerinted perverz vagyok?
2011. júl. 10. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
CSak akkor "gáz", ha maga a csaj pl. nem érdekel, csak a lába, de például én is nagyon kedvelem a női lábakat(akár puszilgatni, nyalogatni :D) és melleket, popsit, vállakat, nyakat hmmmm :) stb.
2011. júl. 10. 22:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor rossz amikor a buszmegállóban kb. 10-15en ott állnak papucsban csajok, és nem tudom merre nézzek:) Amúgy általában jól érzem magam, ha ilyesmit látok, mint mondtam olyan, mintha meztelen nő jönne velem szemben...Ez általában esetleg akkor szokott kínos lenni, ha valakivel beszélgetni szeretnék, és nehezen veszem le a figyelmemet a lábáról.... ilyen is van sajna..:S
2011. júl. 10. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
És ilyenkor mit érzel? Mit szeretnél a lábukkal csinálni? Csak nézni?
2011. júl. 10. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:51

Szerinted?:P

2011. júl. 10. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek...

Annyira azért nem "perverz" a dolog, de ha egy csinos női lábat látok, akkor mint a mágnes úgy húzza oda a szemem!

A hasonló "bajjal" küszködő pasik tudják miről beszélek...

2011. júl. 10. 23:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!