Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Sziasztok! A barátommal (20/F) több mint másfél éve együtt vagyunk, és hát nem olyan mint régen ez teljesen egyértelmű.
Nekemis ezvolt. Egyéves kapcsolatommal. Aztán a végén nemvolt bunkó. Rájött hogy én vagyok az élete értelme. De addigra késő volt. Már kiszerettem belőle. A sok csalódás miatt . Aztán szakítottam vele. Lett egy uj barátom és mai napig boldogok vagyunk. :)
A pasi akivel szakítottam egy hétig szenvedett. Aztán kihevert. Mára már barátok vagyunk. de semmi több. csak épp mindent tudunk a másikról. de ez így pont jó mindannyiunknak. :)
Megteszi ezeket veled, mert tudja hogy megteheti. Mikor először nem kért bocsánatot azóta tudja hogy te nem lépsz nyíltan, max. mondjuk a gyakorikerdesek.hu-n filózol arról hogy mi a teendő.
Csinálni is fogja, amíg nem vetsz véget a kapcsolatnak.
20/F
hidd el. boldogabb lennél úgy szerintem.
Ja. amugy második és negyedik vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!