Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek? Sziasztok! A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Sziasztok! A barátommal (20/F) több mint másfél éve együtt vagyunk, és hát nem olyan mint régen ez teljesen egyértelmű.

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem foglalkozik velem eleget, és nem úgy viselkedik ahogy azt szerintem én érdemlem (állandó bunkóság, mindenért egyből felemeli a hangját stb..) Aztállítja, hogy szeret, de mondtam neki, hogy azt mutassa is ki ne csak mondja.. Mióta beszéltem vele erről azóta sincs semmi változás. Ráadásul egy srác mostanában nagyon rámnyomult és tök kedves és megértő.. Szeretem a barátomat, de mégis úgyérzem, hogy jobb lenne külön folytatni, viszont nem tudnám elképzelni nélküle az életem. Mit csináljak? Kérlek normális válaszokat írjatok. Köszönöm:) (17/L)
2011. júl. 10. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Meg kell kérdezned A Nagy Bölcs Tevét, nincs más választásod BSZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 10. 22:14
 2/9 anonim válasza:

Nekemis ezvolt. Egyéves kapcsolatommal. Aztán a végén nemvolt bunkó. Rájött hogy én vagyok az élete értelme. De addigra késő volt. Már kiszerettem belőle. A sok csalódás miatt . Aztán szakítottam vele. Lett egy uj barátom és mai napig boldogok vagyunk. :)

A pasi akivel szakítottam egy hétig szenvedett. Aztán kihevert. Mára már barátok vagyunk. de semmi több. csak épp mindent tudunk a másikról. de ez így pont jó mindannyiunknak. :)

2011. júl. 10. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Megteszi ezeket veled, mert tudja hogy megteheti. Mikor először nem kért bocsánatot azóta tudja hogy te nem lépsz nyíltan, max. mondjuk a gyakorikerdesek.hu-n filózol arról hogy mi a teendő.

Csinálni is fogja, amíg nem vetsz véget a kapcsolatnak.

20/F

2011. júl. 10. 22:42
 4/9 anonim válasza:
Pontosan. De ha ténylegszeret vissza fogja magát könyörögni. Ha visszafogadod szerintem kb 2hónapig normális lesz. de aztán megint bunkó. Szóval ne dőlj be és ne légy engedékeny. Sok sikert.!
2011. júl. 10. 23:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló kivételével köszönöm a válaszokat. Gondolkodtam már én is a szakításon, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy megtegyem..:/
2011. júl. 11. 10:14
 6/9 anonim válasza:

hidd el. boldogabb lennél úgy szerintem.

Ja. amugy második és negyedik vagyok.

2011. júl. 11. 10:28
 7/9 A kérdező kommentje:
lehet csak az a gáz hogy most megyünk együtt nyaralni.. kíváncsi leszek hogy fog viselkedni.. meg az elején még utálta magát amikor miatta sírtam, most meg annyit mondd hogy ne bömböljek.. nagyon megváltozott és ezt nem képes belátni
2011. júl. 11. 12:17
 8/9 anonim válasza:
Tudom milyen.. és haelmondod neki mi bánt. Persze hogynem ő a hibás. Hanem te. Vagyis nálunk anno amikor ezvolt mindig engem hibáztatott mindenért... : /
2011. júl. 11. 23:23
 9/9 A kérdező kommentje:
igen nálunk is ez van.. :/
2011. júl. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!