Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti fel tudtok izgulni egy nőre, ha nem tetszik külsőleg?
A pasi, akivel egy kapcsolat elején vagyunk, sosem dícsér meg, nem udvarol, nem mondja,h csinos vagyok, h szép lennék.
Ebből azt gondolom,h nem tetszem neki...
Viszont nem úgy néz ki, mint aki szégyell, kézenfogva sétálunk, barátainak bemutatott, megcsókol előttük... És a fő dilemmám,h szexuálisan is odavan értem... Egy csók és máris beindul, a merevedésével se volt sosem gond... Látom, érzem,h kíván... Lehet ez akkor, ha esetleg nem tart csinosnak, szépnek?
Mi a véleményetek?
biztos h szépnek tart, csak nem mondja mert ilyen ember.
de kizárt h olyan nőre izguljak fel aki nem tetszik.
dicsérd a külsejét hátha viszonozza, legalábbis az én barátnőm mikor megdicsér akkor 5percen belül megdicsérem énis, persze nem alaptalanul. 20!F
nem a szavak embere, mondj neki valami szépet/dícsérd meg valamiért, hátha viszonozza, ha mégsem kérd meg h. bókoljon néha , de kérdezz rá, h. miért nem csinálja,?:o
én majdnem minden alkalommal mikor találkozok a párommal (minden másnap) mondok neki valami szép-et :) "persze a szeretleken kívül", én ilyen típusú vagyok (remélem nem zavarja barinőmet annyira:P, de látom h. nálad meg pont ez a hiány), kérd meg rá, ha olyan aki belülről szeret, és fél kimondani az érzéseit az ezután fog szépeket mondani neked, de akinek "gondolata sincs, e téren" attól hiába kéred nem fogsz kapni :s
Bírom hogy valamilyen logika alapján egy dologból kikövetkeztettél egy teljesen másikat, majd már csak úgy gondolsz rá, mintha ez lenne az igazság és semmi más nem lehetne.
A legjobb az lenne ha megkérdeznéd, hogy miért nem dicsér téged? Igen, az lenne a legjobb!
Valószínűleg kiderülne hogy csak nem olyan típus.
Köszi a válaszokat!!!!
Remélem igazatok van, és csak "nem a szavak embere"!
Tudom,h nem vagyok egy szépségkirálynő, de általában dekoratívnak tartanak, örülnék,ha nem ő lenne a kivétel:)
Biztos nem a belső értékeimre indul rá, mert nem vagyok egy olyan leigázó személyiség:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!