Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy ha szerelmes belém a barátnőm, akkor tökmindegy hogy mekkora a szerszámom?
Parázok nagyon, mert eléggé kicsi..:S
kb 15 cm, és nemis túl vastag....:S
Barátnőmmel még csak pettingig jutottunk, ruhán keresztül megfogta, modnjuk arcokat nem vágott meg semmi ,de nem is volt elájulva...:S
én viszont megujjaztam, éshát valljuk be elég tág volt már az elején..:S
A kérdés tulajdonképpen az irányú, hogy tudok-e majd neki szexuális örömöt okozni iylen méretekkel is?
persze, hogy tudsz
de a szerelem hülyeség, ne foglalkozz vele :D
Nálam igaz! 5 éve vagyok együtt a barátommal, de ha a farka mérete érdekelne, már rég elhagytam volna. Tökéletesen ki tud elégíteni, és ez a lényeg. :P
És a szerelem nem hülyeség! Én nagyon is szeretem a páromat, és szerelmes vagyok belé.
hát kaptam hideget, meleget.....:S
teszek egy próbát...mást ugyse naon tudok. :S
és csak bízom benne nem dob ki csak ezért, hameg igen, meg se érdemelte, hogy belészeressek...:S :(
Ne aggódj, ha szeret emiatt tényleg nem rak ki. Egyébként a méreted átlagos nem kicsi. :-) Van még kezed, nyelved, szóval használd azokat is.
Sok sikert!
Amúgy ha parázol, akkor kezdj el azon is parázni hogy nem fog működni a szerszámod, vagy nem úgy, ahogy te szeretnéd.
Felejtsd el ezt és ne izgulj ilyenen! Különben lehet hogy fel sem fog állni, vagy túl korán fogsz elélvezni.
A legjobban úgy tudnál ezen túllépni ha erről a félelmedről a barátnőddel beszélnél. Na ahhoz aztán kell bátorság.
Felejtsd el.Nem tudod kielégíteni 15 cmrel.Egy nőt se tudsz kielégíteni 20cm alatt.Hülye kérdésre hülye válasz.
Tudom,tudom,te még soha nem olvastad neten\nem hallottad senkitől hogy a 15-16cm átlagméret,és hogy nem a méret számít,hanem hogy tudod-e használni elég ügyesen,holott csak az internet 80%-a ezzel van tele.De te véletlenül mindíg elkerülted pont ezzt.Bezzeg a farkad méregetésére van eszed..
(halkan megjegyzem,elég lett volna rákeresned itt gyk-n,naponta 3 kérdés van erről-3?mit 3?vagy 7.. persze kiírni 500 000-jére könnyebb,mint rákeresni.Hogyne.)Azmeg,hogy szerelmes beléd,egyértelműen eleve offolja a dilemmát.Hát barát,neked is sok észt osztottak.. Egyszerű vagy mint a hullámcsat.Részvétem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!