Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy ha szerelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy ha szerelmes belém a barátnőm, akkor tökmindegy hogy mekkora a szerszámom?

Figyelt kérdés

Parázok nagyon, mert eléggé kicsi..:S

kb 15 cm, és nemis túl vastag....:S

Barátnőmmel még csak pettingig jutottunk, ruhán keresztül megfogta, modnjuk arcokat nem vágott meg semmi ,de nem is volt elájulva...:S

én viszont megujjaztam, éshát valljuk be elég tág volt már az elején..:S

A kérdés tulajdonképpen az irányú, hogy tudok-e majd neki szexuális örömöt okozni iylen méretekkel is?

2011. júl. 10. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

persze, hogy tudsz

de a szerelem hülyeség, ne foglalkozz vele :D

2011. júl. 10. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg igaz. Ne parázz... :)
2011. júl. 10. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Nálam igaz! 5 éve vagyok együtt a barátommal, de ha a farka mérete érdekelne, már rég elhagytam volna. Tökéletesen ki tud elégíteni, és ez a lényeg. :P

És a szerelem nem hülyeség! Én nagyon is szeretem a páromat, és szerelmes vagyok belé.

2011. júl. 10. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
El ne hidd ezt a butaságot!! Csak a szerszám mérete a lényeg!
2011. júl. 10. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:

hát kaptam hideget, meleget.....:S

teszek egy próbát...mást ugyse naon tudok. :S

és csak bízom benne nem dob ki csak ezért, hameg igen, meg se érdemelte, hogy belészeressek...:S :(

2011. júl. 10. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
nehogy higgy azoknak a kreténeknek akik azt mondják h a szerelem nem fontos meg minnél nagyobb annál jobb és társaik... ha szerelemből csinálod akkor élvezni fogja (függetlenül h milyen a "fegyvertárad") ;)
2011. júl. 10. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ha szeret emiatt tényleg nem rak ki. Egyébként a méreted átlagos nem kicsi. :-) Van még kezed, nyelved, szóval használd azokat is.

Sok sikert!

2011. júl. 10. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha parázol, akkor kezdj el azon is parázni hogy nem fog működni a szerszámod, vagy nem úgy, ahogy te szeretnéd.

Felejtsd el ezt és ne izgulj ilyenen! Különben lehet hogy fel sem fog állni, vagy túl korán fogsz elélvezni.

A legjobban úgy tudnál ezen túllépni ha erről a félelmedről a barátnőddel beszélnél. Na ahhoz aztán kell bátorság.

2011. júl. 10. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem 14,5 és 2éve járok egy lánnyal aki szeret, de amugy aztmondta h neki nem is kéne nagyobb mert az neki már fájna.
2011. júl. 10. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Felejtsd el.Nem tudod kielégíteni 15 cmrel.Egy nőt se tudsz kielégíteni 20cm alatt.Hülye kérdésre hülye válasz.

Tudom,tudom,te még soha nem olvastad neten\nem hallottad senkitől hogy a 15-16cm átlagméret,és hogy nem a méret számít,hanem hogy tudod-e használni elég ügyesen,holott csak az internet 80%-a ezzel van tele.De te véletlenül mindíg elkerülted pont ezzt.Bezzeg a farkad méregetésére van eszed..

(halkan megjegyzem,elég lett volna rákeresned itt gyk-n,naponta 3 kérdés van erről-3?mit 3?vagy 7.. persze kiírni 500 000-jére könnyebb,mint rákeresni.Hogyne.)Azmeg,hogy szerelmes beléd,egyértelműen eleve offolja a dilemmát.Hát barát,neked is sok észt osztottak.. Egyszerű vagy mint a hullámcsat.Részvétem.

2011. júl. 11. 04:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!