Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen módszerekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen módszerekkel szoktátok magatok kielégíteni?

Figyelt kérdés

-hány perc alatt vagytok készen?

-egy nap hányszor?

normális válaszokat!!!

2011. júl. 10. 21:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
tök érdekes hogy ti is szoktátok csinálni, pedig nem sokan valljátok be élőben! de itt arc nélkül mehet az igazság!
2011. júl. 10. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Asszem erre ma nem vered ki!
2011. júl. 10. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
áthívom a barátomat aki jol megdug.
2011. júl. 10. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Mi ebben az érdekes? Nekünk nőknek nagyobb igényünk van a szexre, csak nem nyílvánítjuk ki olyan primitív módon, mint a férfiak. Amúgy élőben még jó hogy nem vallja be senki, marha az, aki ezt megkérdezi mástól.
2011. júl. 10. 21:50
 5/13 A kérdező kommentje:
csak itt van esélyem ezt megtudni, ugy légyszi normális valaszokat írjatok!!!!!! KORT IS ÍRJ!
2011. júl. 10. 21:51
 6/13 A kérdező kommentje:
lányok miért vagytok ilyen állszentek, mindenki tudja h szoktátok csinálni szerintem napi többször is de szeretnék egy statisztikát állítani nagyjából. mióta olvasom a GYK-t egyáltalán nem tartom a nőket isten remekművének, ugyanolyanok mint mi, sőt tán gonoszabbak!!!!!! ugyh válaszoljatok már nem ciki nemis ismerlek titeket!!!!!
2011. júl. 10. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Jó én leírom, de amúgy senki nem gondolja, h ciki lenne, csak ilyen kérdéseket a perverzek szoktak kiírogatni f@szverés céljából. Én mindne nap szoktam, kb. iylen napi rutin szinten. Annál többször nem igen szoktam, mert minél több ideig nem csinálom, annál nagyobb az élvezet, így megpróbálom minél ritkábban csinálni, de pár napnál tovább nem bírom
2011. júl. 10. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:

érdekes hogy mi is csináljuk?:O

miért????

amúgy ne általánosítson senki!!! ez egyértelmű hogy mindenkinek szüksége van az orgazmusra.És ha más mód nincs rá akkor muszáj valamit tenni ennek az érdekében.

én napi 2-3 szor szoktam

2011. júl. 10. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kell napi több, sőt minden nap sem, csak mondjuk minden másnap. Ugyanúgy ki tudunk éhezni, mint ti fiúk! Szerintem nagyjából ugyanolyan perverz is tud lenni a fantáziánk néha :D amikor letepernék és jól meglovagolnék egy nálam valamivel fiatalabb srácot. 23/L
2011. júl. 10. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
szóval kb. ilyenekre szoktam gondolni közben :D
2011. júl. 10. 22:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!