Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? (furcsa de azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (furcsa de azért nagyon szeretem) :D

Figyelt kérdés
Kábé 1 éve vagyok együtt a barátommal.Mostanság olyanokra kér meg,hogy megharapjam(meg ilyenek),mármint szex közben.Egypárszor megtettem amire kért,és be is jött neki.Viszont én féltem őt.Félek,hogy fájdalmat okozok neki.Ezt számtalanszor megbeszéltük már,és megnyugtatott hogy nem,fog fájni neki.El is hittem.De ez normális???:D mert szerintem nem.de még igyis szeretem őt.
2011. júl. 10. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez tök normális engem is szokott erre kérni a barátom xd
2011. júl. 10. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a nemiszervét harapdálod? én azt nem kérném.

ha a testemet akkor igen.

2011. júl. 10. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Állatok vagytok:D
2011. júl. 10. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell erősen, csak kicsit, hogy érezze, úgy nem fog neki fájni, te is tudhatod, próbáld meg a kezeden :D Vicceltem. Amúgy tényleg érdekes szexpartnerek lehettek..: D
2011. júl. 10. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
felizgatod vele, mint a kutyapózzal xd
2011. júl. 10. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát,ha erre kér!:D egyébként nem ott harapdálom xD :D
2011. júl. 11. 12:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!