Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vízi fertőzés szexxel?
Figyelt kérdés
Tudom fertőzések, de ha nem szexelünk vízben, akkor is ugyanúgy érintkezik a víz a pénisszel/vaginával.
Valamint a punciba mikor nem vagytok felizgulva felmegy bele víz magától vagy teljesen zárt?
2011. júl. 10. 21:27
1/6 anonim válasza:
nem nagyon értem a kérdést. ha te szexelsz a pároddal aki beteg akkor te is elkaphatod a vízben is.
ha egy másik pár szexel a vízben akik betegek akkor szerintem te nem tudod elkapni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a nemi betegségekre gondolok, hanem a vízben lévő baktériumokra, vírusokra.
2011. júl. 10. 21:35
3/6 anonim válasza:
Lehet fertőzésed. ÉS TANULJ MEG ÍRNI. SZEXSZEL
4/6 anonim válasza:
Mi jó pár éve így betegedtünk meg a párommal a Balcsinál. A vízben csináltuk szinte nap mint nap. A leutazásunk előtt semmi bajunk nem volt, és monogám kapcsolatban éltünk évek óta. Valószínűleg az aktus során a dörzsöléstől pici sérülések történnek a hüvelyen ill. a makkon és ez szabad utat enged a kórokozóknak. AZtán az is lehet, hogy a mellékhelységben vagy tudom is én hol szedtük össze, és csak a viziszexre fogjuk. Soha nem tudjuk már meg.
5/6 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért!Utolsó válaszoló:és mit kaptatok el?
6/6 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:46 vagyok
Valami gombafélét. Hüvelykúpot kapott a párom, én meg kenőcsöt. kb 1 hét alatt kezeltek ki minket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!