Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a kisajkak mérete a születendő fiúgyermek későbbi méretei szempontjából?
Nem csak az elmélet hülye, hanem az is, aki a kérdést felteszi.
Agyam eldobom. Mikor álltok már le ezzel a hülye farok méret üggyel. Sok barom kérdést olvastam már, de ez mindent überel.
Van, akinek a sziámi ikrei, vagy fogyatékos gyereke születik, de meg ilyen jelentéktelen baromságon gondolkozol.
Ha engem kérdezel, ne vállalj gyereket, mert még a végén az is ilyen okos lesz, mint te.
Nem. Már csak azért sem, mert a kis-és nagyajkak a herezacskónak felelnek meg fejlődéstanilag, és a csikló felel meg a pénisznek. Tehát ha már a genetikát bele akarom erőltetni, akkor inkább mondanám, hogy egyrészt az apa méreteitől, másrészt az anya csiklójának méretétől függ... :D
De a kérdésre adott válasz egyértelműen NEM.
utolsónál a pont
amúgy MINDENKÉPP
Szerintem sincs köze egymáshoz a kettőnek, de azok a válaszolók sem okosabbak, akik leírták, h csak a genetikától függ.. MIÉRT A KISAJAK MÉRETE MITŐL? Ha mindkettő a genetikától függ, akkor elvileg örökölhető lenne, de szerintem az nem annak felel, akkor már a csiklót kéne nézni.
19/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!