Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök elővenne valami pudingot és a péniszetekre kené és elkezdené szopni?
Figyelt kérdés
hogy reagálnátok/ reagáltatok?
volt már ilyen nektek?
2011. júl. 10. 20:30
1/8 anonim válasza:
hát ha hideg tuti meglepődnék
de ha jó langyos és nem csíp hát még örülnék is neki
2/8 anonim válasza:
ha langyos akkor oké.
meg esetleg tejszínhab is jöhet :D
3/8 anonim válasza:
Nem ellenkeznék. Csak ne legyen hideg, hanem melegítsd fel előtte, különben nem egy farkat, hanem egy összezsugorodott kis kukit fogsz nyalogatni.
4/8 anonim válasza:
Próbáld virslivel a nőnél.Az legyen a tányérod.
5/8 anonim válasza:
én elötte szalonnával dörzsölöm be, és úgy szopom!
6/8 anonim válasza:
én a multkort vattacukrot tettem rá :D élvezte ahogy lenyalogatom ;)
7/8 anonim válasza:
Mi valamikor chipset eszünk le egymásról ami kerek és nem esik le.. Nem írok márkát mert nem a reklám helye. De a pasim nem szerette a tejszínhabot mert ragadt tőle mindene..Nem csak a nemiszervről lehet leenni hanem minden erogén zónáról csak kevesebbet kell rátenni hogy szegény ne menjen előjáték után zuhanyozni. A partnereknek meg kell beszélni egymással kinek mi esik jól az ágyba. Nem az , hogy fogom magam és előveszem a pudingot és a másik csak néz, hogy mit akar ez ijesztő vagy visszatetsző is lehet a másik számára.
8/8 Bogaro válasza:
"Fúúúj, vigyed inéééét! Pudiiiiing!"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!