Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma ezzel a felfogással?
Szerintem nem helyes, hogy a f.gátló tablettát a lány fizesse. A fiúnak legalább a felét illik fizetnie.
Az óvszert sem kéne csak a fiúnak fizetnie, illik beszállnia a lánynak.
Ez hülyeség?
20:33
azért mert te veszed attól még adhatna pénzt nem?
mert nem együtt veszitek..akkor mivan? odaadja a felét mielőtt elmész megvenni. ez lenne a normális
Én lányként úgy vagyok vele, h az elején vegyen a pasi óvszert, többek között azért is, mert ő tudja, h milyet szokott használni, meg mégis... Az egy pozitív pont, h magától gondol rá, és nem várja el tőlem. Aztán később (mondjuk 1-2 hónap max) elkezdek én is venni, v beszállok vagy valami. Vagy én fizetek valami mást (pl nasi). A tabletta szerintem más, azt konkrétan felesbe fizettük annak idején, mert azt egyben kell megvenni (3 hónapos kiszerelésben a legolcsóbb), és annyi pénzem nem mindig volt zsebből...
19/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!