Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet az ANÁL szexre?
Szerintem is magától kell megkívánnia. Eleinte szex közben izgathatod azon a tájékon. Csináld neki párszor, ha látod, hogy élvezi. Majd beszélhettek a témáról. Talán, majd később kívánni fogja, de van aki mereven elzárkózik ettől.
22/l
Az előző jószándékát értem, de marhaságokat írt.
"Miért akarsz a szerettedre olyan dolgot ráerőszakolni, amit ő nem akar?"
Nem ráerőszakolni akarja, hanem rávenni. Ha úgy tetszik rávezetni. Az nem ugyanaz.
"Téged az nem érdekel, hogy neki fájdalmas, és nem szeretné?"
Ez azért butaság, mert lehet úgy csinálni, hogy ne fájjon. De erről feljebb már írtam.
"Mondhatom nagy lehet a szerelem a részedről..."
Aki szerelmes, az is szeretne extra dolgokat kipróbálni és különböző trükköket bevetni ennek érdekében. Ez nem bűn. Amúgy láthatod, hogy szeretné úgy csinálni, hogy neki ne fájjon. De nem, ő nem szerelmes.
"Javasold neki, hogy először a te feneked próbáljátok ki...."
Ebből a válaszodból is látszik, hogy ez csak és kizárólag rossz lehet. Egy fiú és egy lány is tudja ezt élvezni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!