Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az anál szexet? És mért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 19:52
1/11 anonim válasza:
én nem igazán vagyok oda érte. óvatos a férjem meg minden, de akkor sem a kedvenc. csinálni azért mert ő szereti. inkább velem, mint mással!
2/11 anonim válasza:
Énsztem a többség elutasítja, de ezeknek az elutasítóknak egy része sose próbálta még.
3/11 anonim válasza:
Sokadik alkalommal is furcsa érzés. De imádom ahogy a férjem élvezi, szóval összességében élvezem.
4/11 anonim válasza:
én már próbáltam
páromnak tetszett,óvatos volt
nem volt rossz,mivel neki tetszik csináljuk:)
5/11 anonim válasza:
Én az első alkalomnál sírtam... nagyon fájt.
Azóta sehogy se hagyom
6/11 anonim válasza:
Úgy látom első válaszadó leszek aki szereti és élvezi. Szinte mindig van orgazmusom. Eleinte figyelmesnek kell lenni, de később már lehet vadulni is akár... :)
7/11 anonim válasza:
Próbáltuk, de fájt..azóta inkább mellőzzük.
8/11 pillér válasza:
Fáj az már egyszer biztos.De ha csináljátok egy két perce akkor elmulik a fájdalom és átalakul valami jó érzéssé,amitöl még a puncim is nedves lesz:)Egyszer érdemes kipróbálni :P
9/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem szokott fájni. Először ujjal tágít és ha az elég akkor lehet továbblépni. Így kizárt, hogy fájjon akár egy másodpercig is.
10/11 anonim válasza:
Mi is mindig először ujjal kezdünk, utána jöhet a többi. Így ha tényleg jól ellazulsz kizárt, hogy fájjon. Én is nagyon élvezem, ÉN magam szoktam kérni a páromat, hogy ilyet is. Nekem CSAK így van orgazmusom + csiklóizgatás. 19n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!