Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megcsalom a férjem, "sérüln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalom a férjem, "sérülni" fog a lelkem? Ha tudom, hogy "csak szex", akkor is?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Aki szerint a hosszú kapcsolat titka a félrelépés, az nem érdemli a hosszú kapcsolatot. Röhej.
2011. júl. 10. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves röhej XD

Mindenki álszentkedik jobbra balra..de az igazság akkor is ez!

2011. júl. 10. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi megcsaltuk egymást már de akkor külön éltünk és éppen váltunk. Aztán rájöttünk hogy a másikkal akarjuk leélni az életünk, de még utólag is a fejünket verjük a falba, hogy megtettük és volt is rendesen lelkiismeretfurdalásunk, ha nem szereted mond meg neki éljetek külön ha még akartok adni egy esélyt és úgy csald meg, mert az legális. De mi még így is sérültünk mindketten hiszen ha egy kapcsolat olyan, hogy annak újra működni kell akkor úgyis össze fogtok jönni de nyomot hagy, ha nem akkor szétmentek de játszál tisztán, mert a sok hazudozás tönkre teszi mindhármótok lelkét gondold el akit bevonsz ő mennyire megalázott lesz ebbe a kapcsolatba. Nekem sok barátnőm ezt csinálta de ők nem vállalták fel úgy mint mi. Amúgy azóta mi boldog házasságba élünk és eszünk ágába sincs megcsalni többet egymást sőt megbeszéltük, ha így alakul előtte szólunk nem utólag, mert a hazugságot én sem bírom.
2011. júl. 11. 13:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!