Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közületek hányan kaptátok be fiúnak fiúlétetekre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 18:08
171/212 anonim válasza:
Fazal, huszonéves..ingyeé és jól, nagyon jól, ha már te vagy az az isten, aki ezt a kérdést feltette ide! Bp-i vagy? Ha nem, milyen megye Uram, parancsolóm? :D
172/212 A kérdező kommentje:
linkelj be egy képet.....vagy küld privátra képet....
oda vissza dologra gondoltál?:)
2011. aug. 9. 13:48
173/212 anonim válasza:
Te vagy a parancsolóm! Miről küldjek, az arcomról, vagy másról, vagy mindkettőről? Utána meg felraksz a napiszarra mi, te huncut? :D Ha Bp-i vagy, akkor randi és vagy ott leszel, vagy nem. Legfeljebb dumálunk. Ha úgy ítéljük meg, hogy nem gáz, akkor leszopjuk egymást. így nem lenne ok?
174/212 A kérdező kommentje:
szerintem biztosabb,ha képet küldesz......
ne aggódj..én nem napiszarozok :D
azt sem tudom,h meg van e még az az oldal...
2011. aug. 11. 18:17
175/212 A kérdező kommentje:
egyébként küldhetsz mindkettőröl képet..
2011. aug. 11. 18:19
176/212 anonim válasza:
Nem bízok meg benned, kérdezlek, de te nem válaszolsz, te cigánykodsz! Cigányf@sz vagy? Én fehér, szőke, 182/84/24 17cm. Milyen megyében lax, mi van, ha lány vagy és szivatod a népet? Te is küldhetsz nekem képet. Nagyon enyhén bi vagy vagy meleg? Ha meleg(vagy akármi, hereto :D), megd.ghatlak?
177/212 A kérdező kommentje:
én fehér vagyok mint a hóóóó..
ja és heteró vagyok..
van nőm 2 is...
180,73,30......
2011. aug. 11. 21:25
178/212 A kérdező kommentje:
Bp.XVI
képet nem küldök mert van nőm és gáz lenne,ha megtudná..
2011. aug. 11. 21:27
179/212 anonim válasza:
NA TE DÖG! Szerinted én miért nem küldök. :D! Na egyformán bízunk egymásban! Miért küldeném el neki? Engem nem zavar, ha meleg lennél, csak ne látszon. Elég sovány vagy a magasságodhoz. A lányokat azért fel tudod emelni? :D Farkadat nem is mondod, még így névtelenül sem...12-25cm közt nekem jó cica! Olyan füllentős érzésem van veled kapcsolatban! Szerintem nem pesti vagy, hanem vidéki gyerek, akit izgat a dolog. Mert nagyon körülményes vagy. Nem akarsz velem találkozni, de küldjek képet, amit nem viszonzol. De ha viszonoznád másét küldenéd el. Azért gondoltam egyszerűbb a személyes tali, ott maximum úgy vágják át a másikat, hogy nem jönnek el. De nem tenném. De szerintem akkor hagyjuk!
180/212 anonim válasza:
Kaptam egy levelet, mástól, de csak a f.sza.., kicsit túl szőrös ürge :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!