Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Így lehet terhes? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet terhes? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
B.nőmmel megpróbáltuk először hogy koton nélkül berakom neki csakhogy milyen érzés. Ő még szűz. Ezt elvileg a peteérésnél próbáltuk szóval azt mondta akkor a legnagyobb rá az esély. De belement. Nem tettem be teljesen mert fájt neki. miután kivettem megujjaztam. Ma meg azzal hív hogy 3 napja megkellett volna neki jönnie de még nem jött meg. Még nem állt be neki pontosan szóval késhet 6 napot. A 6. nap csütörtök lessz. Szóval a kérdés teherbe eshet a lány hogyha még szűz? Elvégre ottvan a szűzhártya...
2011. júl. 10. 17:30
 1/9 Niki *_* válasza:
szia. nem hiszem. de ha nem jön meg neki akkor csináljatok egy tesztet.:D
2011. júl. 10. 17:33
 2/9 avieholic ***** válasza:

Tas, Huba, beTöhötöm? :P

Éppen lehet, mivel az előváladékban is vannak spermiumok. Az meg, hogy szűz, tök mindegy, ha valameddig beraktad, bejuthatott a spermium. A peteérés meg extra kockázat, nem is kevés. úgyhogy ja, bőven lehet terhes, de itt nem fogod megtudni, hogy az-e. Teszt, várakozás, orvos.

2011. júl. 10. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
és akkor mi van ha még szűz??? -.-" akkor is lehet terhes... tök mindegy... és amúgy belent.. hát grat..:D akkor grat.:) apuka leszel. ezért kell kotont használni.:)
2011. júl. 10. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mi lesz a neve?
2011. júl. 10. 18:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Csengére vagy Hunorra gondoltunk
2011. júl. 10. 18:49
 6/9 avieholic ***** válasza:
inkább legyen Donatella ha lány, és Donatello ha fiú ^^
2011. júl. 10. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
18:16 ott a pont :) ha csak beleraktad, akkor nem valószínű hogy jött volna előváladék/spermium, szerintem várj csütörtökig
2011. júl. 10. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát végül is ezt pont peteéréskor kell ám próbálgatni....ennyi észt basszus:D

Amúgy a szűzhártya nem koton. Azon alapból van lyuk. Tudod...vhol ki kell jönnie a vérnek. Ebből rájöhetsz, hogy védekezés szempontjából nem ér szart se.

Amúgy ha így teherbe esett (amire van egy minimális esély, de hálistennek nem sok), akkor csak gratulálni tudok. Még egy jót sem tudtatok dugni:D

2011. júl. 11. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Megjött neki szerencsére, de azért volt egyfajta éjszakám :D
2011. júl. 12. 10:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!