Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extra dolgokkal turbozáttok fel csajok a szexet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 17:00
1/4 A kérdező kommentje:
(kérdező) mi tetszik a párotoknak?
2011. júl. 10. 17:02
2/4 anonim válasza:
Én fiu vagyok ugyan, de szerintem emberfüggő, a barátnőm pl elég vad, ha tehetné akkor reggelig verne ostorral :D de sokmindent lehet. Bilics alapfelszerelés :P kis masszázsolaj, úgy nevezett "sex dice"(2 dobókocka az egyiken pózok vannak, a másikon helyszínek a házon belül) esetleg egy vibrátor, vagy péniszgyűrü is segítségetekre lehet.Rengeteg dolog van még, és ezek csak kellélek voltak, ott vannak a legkülönfélébb pózok, hármasban csinálni. A természetben vagy kinti helyen, ahol esély van arra hogy meglátnak. Ez a legtöbb embert szerintem izgatja. Egy parkban fekve, vadul pettingelve lehet ám tocsogni:D Mélytorok technika a fiúk álma, ma már az anális szex is természetes. Szerepjátékok, beöltözés, striptease is lehet nagyon jó. Személyfüggő, beszéld meg a pároddal, hogy mit próbálnátok ki, vagy esetleg lepd meg valamivel. 18/F
3/4 Lois Griffin válasza:
Imádom az extrém helyszíneket, a bilincset, az együtt fürdést gyertyákkal, de a kedvencem, mikor a pasim egy masszírozó géppel izgat.
4/4 anonim válasza:
Peter?:D:D Vigyázzatok nehogy csináljatok még egy olyat, mint Meg:D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!