Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak nem fogy el az ondójuk?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha éheznek,akkor is van?2011. júl. 10. 16:35
31/51 A kérdező kommentje:
elküldtem!megkaptad?
2011. júl. 10. 17:25
32/51 anonim válasza:
meg :)
mondtam már, hogy kedvellek? :)
35/51 A kérdező kommentje:
van valami baj :( nem akarja küldeni és nekem nem sokára mennem kell.de próbálkozom! :)
és köszi :)
2011. júl. 10. 17:36
36/51 anonim válasza:
oksi, semmi gond. Ha tudsz írj.
37/51 A kérdező kommentje:
ELKÜLDTE!!!! VÉGRE!
2011. júl. 10. 17:42
38/51 anonim válasza:
XD látom jót beszélgetetek amugy igazad van ha nem kap enni egy idő után tényleg nem termelődne de az azt jelenti hogy a teste már a végét huzza ez 1a 2 ez logikus nem?3 minek neked ez ugye nem akkarsz egy pasit adig éheztetni amég nem termelődik ugye?xdde ha ujra táplálékhozjut akkor ujra termelni fog tehát nemtudod megállitani ráadás lehet előbb halna bele az éjségbem inthogy odáig eljuth ogy nem termel..
39/51 anonim válasza:
úristen de gázok vagytok h itt ismerkedtek!:DDD
40/51 anonim válasza:
ne kérdezz hülyeséget, 8. osztályban tanultuk bioszórán, hogy folyamatosan termelődik a sperma
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!