Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne megismerkedni olyan lánnyal, akinek nem gond, hogy az intim méretem nem nagy? Vagyis az átlagosnál kisebb.
Nem hiszem, hogy leteznek modszerek, amivel elore ki tudod szurni, hogy melyik lanynak szamit a meret es melyiknek nem! Sajnos nem tudsz biztosra menni.
De ha normalis, kedves, intelligens, megerto lanyokkal ismerkedsz, akkor valoszinuleg nem fognak a peniszmereted miatt problemak adodni!
Egyebkent vannak olyan felmeresek, amik szerint 12 cm-tol kezdodik az atlagos peniszmeret, szoval ha azt mondod, hogy 10 felett van a tied, akkor lehet, hogy meg is uti az atlag also reszet...
Ha azt vesszük a 40 centi is 10 fölött van!:D
De ezt így tényleg nem mondod meg első ránézésre senkiről hogy hogy viszonyul a kisebb mérethez!
Bárhol és bármikor megismerkedhetsz ilyennel, főleg ilyen lányok vannak.
A problémádra egy igazi pontos válasz: [link]
A nagyot mondó, buta hozzászólásokat pedig ne hidd el, mert a valóság egészen más.
Kedves kérdező! A 88 százalékos válaszoló után kb a második legjellemzőbb alakja vagyok a péniszméretes kérdéseknek a magam szerény 14 cm hosszú, és 11,5 cm kerületű péniszemmel.
Azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen megértelek, mé a különböző értékekkel kapcsolatban is. Viszont nekem kétejeim vannak a 12-15 centi hosszúságról, és 3-4 cm vastagságról szóló "parasztvakításokkal" kapcsolatban is. Viszont a különböző értékek a szorongás miatt lehetnek, ahogy nálam is.
Nálam az a helyzet, hogy amit írtam értéket, akkor mérhető, ha nem stresszelek, pl pont azon, hogy ez a méret kicsi, akkor 1-2 miliméterrel 14 cm fölé is kerül a hossza. Viszont, amikor azt veszem ki pl az itt írt válaszokból, hogy mindenkinek 17 centis van 13 centis kerülettől fölfelé, akkor valahogy fel sem bírom állítani -mondván hátha találok még néhány milimétert valahol, és csak olyan 13/3,5-ös értékeket tudok belőle "kisajtolni"...
Viszont nekem pici a lankadt méretem is, azaz kb 6,5/2,5 cm, ami olyan, mintha egy kis darab vaskosabb fajta virsli lobogna a lábam között, és én ezt érzem igazán cikinek... ráadásul így, ha nem teljes az erekcióm, sokkal többet esik vissza a méretem, mint ha alapból is közel akkora lenne, mint mereven.. Mind a mellett, az lehet nagyon megalázó, ha valakinek 12 cm mereven, és pl a barátnője előző partnerének 18 volt, de húspénisz, ami lankadtan is nagyobb volt, mint az övé mereven...
Na, ennyit a nézeteimről, én 24/f voltam. :)
Itt van 6 jel,hogy nem felesz meg a nőnek!
1: elkapja a röhögőgörcs mikor keféled:)
2: keféled pár perce mire ő (szólj,ha beraktad)
3: szembe állsz vele és megkérdezi ( nagyon hideg van?)
4: szex utáni nap nem ér rá mert vásárolni megy
5: ha megkérdezed tőle "jóvolt?" visszakérdez (mi?)
6:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!