Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lankadhat le a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lankadhat le a férfi pénisze szex közben?

Figyelt kérdés
Elég friss a kapcsolat, nem voltunk sokat együtt, de amikor magára az aktusra kerül a dolog, neki összemegy.. Borzasztóan aggaszt a dolog, mert fogalmam sincs mitől lehet ez? Srácok, miről történhet ez?
2011. júl. 10. 16:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valami önértékelési problémája lehet. Talán még nem heverte ki az előzőt.
2011. júl. 10. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy pszichés oka van, de az is lehet, hogy korábban túl sokat verte magának és ahhoz van "hozzászokva".
2011. júl. 10. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első két válaszban rejlik az igazság, tehát két oka lehet:

- pszichés, tehát félelem, teljesítménykényszer, stressz

- gyakori maszturbálás okozta "mozdulatrögzülés", ami azt vonja magával, hogy a szex közben nem éri annyi inger a férfi péniszét, mint önkielégítés közben (pl. a keze szorítása vagy épp a tempó)

2011. júl. 10. 16:36
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat... azt nem tudjátok, hogy ha maszturbáció miatt van ez a dolog, akkor hogy lehetne ezen segíteni?!.. egyáltalán lehet?
2011. júl. 10. 16:44
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

3. válaszoló vagyok.

Egyébként én is ezzel a problémával küzdök, s az a helyzet, hogy hamarosan meg fogok rendelni a neten potencianövelőt (Kamagrát). Ezzel 4-5 órán keresztül állni fog a farkam, ami jó, de hogy mi lesz később. (Huszonévesen nem élhetek Kamagrán mindig, arról nem is beszélve, hogy nagyon drága.)

Szóval nem tudom, hogy lesz... Próbálom lassabban, kisebb szorítással művelni a masztit, de olyankor mindig lelankadok, vagy félkeménnyé válok. :-(

Sajnos én is hozzászoktam.

2011. júl. 10. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a Kamagrának elég reklámszaga van. Fogadjunk, hogy egyből tudsz is szerezni olyat.
2011. júl. 10. 16:54
 7/17 anonim válasza:
100%
Gumival szexeltek?Mert attól is lehet!!
2011. júl. 10. 18:22
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, gumival én is gondoltam rá, hogy a miatt.. De szerinte a gumi a legjobb védekezési forma..
2011. júl. 10. 20:47
 9/17 anonim válasza:
70%
ha visszaemlékezik arra az öregaszonyra aki leszopta attól aztán lelankad!
2011. júl. 13. 16:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Igy van,nem kell verni feleslegesen én sem csinálom és nincs is baj,maximum akkor csinálom ki mikor már nem bírom tovább és elkezd fájni mert már a sok sperma nem fér el a zacskóba.
2011. júl. 13. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!