Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok tényleg csak a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg csak a nagy péniszt szereik? 13 cm az gáz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 14:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Nemtudom, szerintem sokkal gázabb egy mini morrisszal a lábad között meztelenül egy edzőterem öltözőjében. Onnantól már terjed a pletyka, ha kérdezősködnek a lányok.
2011. júl. 10. 14:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy mikor ezt a kérdést feltetted, nem adta ki hogy már 5 millió ilyen kérdés volt. Nézd vissza azokat, most sem fogsz más válaszokat kapni.
2011. júl. 10. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem gáz. Ahogy a fiúk pénisze, a lányok hüvelymérete is különböző. Nekem már a 15 centis is kellemetlen tud lenni, másnak a 20 sem elég. Ne problémázz rajta, a legtöbb lány magasról letojja, ha cserébe figyelmes vagy az ágyban. Mire megy a 20 centis, ha egy durva, figyelmetlen ember a gazdája?
2011. júl. 10. 14:22
 4/17 anonim ***** válasza:
nekem a 13 cm es nem lenne elég,szoval attól függ én tuti nem élveznék el és lehet meg sem érezném
2011. júl. 10. 14:29
 5/17 anonim ***** válasza:
korod?
2011. júl. 10. 14:30
 6/17 anonim ***** válasza:

Sokan szerintem csak a látvány miatt szeretik a nagy péniszt, úgy mint sok férfi a nő mellét, de ha tényleg vonzódsz valakihez, ezek úgysem számítanak, más részt biztos vannak olyan nők is, akik azért hiszik azt hogy a nagy pénisz jobb, mert biztos pont azzal/azokkal a kisebb péniszű pasikkal szexeltek, akik amúgy is holt bénák, meg szerintem ha már minimum 10-12 centi meg van, akkor ha ügyes vagy, jobban is csinálhatnád mint sokan nagyobbal, más részt, ha van valaki akinek 5 centis pénisze van, arra biztos sok nő mondaná hogy milyen szánalmas, aztán meg lehet hogy orálisan úgy ki tudná őket elégíteni, mint senki más, tehát csak óvatosan a felelőtlen kijelentésekkel.

21/F

2011. júl. 10. 14:35
 7/17 szamo77d ***** válasza:

Nem gáz, egyáltalán! Efelől megnyugodhatsz! Csak kérlek

ne egyétek már a saját és a mi idegeinket ezekkel a pénisz

méret kérdésekkel!

2011. júl. 10. 14:44
 8/17 anonim ***** válasza:
az lenne gáz, ha nem találnál otthon vonalzót, amivel le tudnád mérni. de akkor fel sem állna
2011. júl. 10. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Egy haver nekem 2cm növelte és az övét 4cmel növelte egy masszázs amit csináltunk.
2011. júl. 10. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is ennyi lehet, vagy ennyi se. Minden szeretkezés alkalmával orgazmusom van, nagyon jó, mikor bennem van, élvezem.

Egy nő hüvelye 8-12 cm.

Őszintén...együtt tudnál lenni egy olyan értékrendű lánnyal, aki a barátnői előtt henceg, hogy képzeljétek, a pasimnak 25 cm? Értelmetlen elterjedt hülyeség ez a péniszméret dolog, ebből is tökéletesen látszik, hogy az emberek (meg azok a nők, akik ezt beindították), olyan birkák, mint a föld.

Érdekes, hogy a férfiak a méreten aggódnak. Ami "fontos", az a vastagság, hogy érezzem, hogy van bent valami. Ha bent érez a lány, akkor semmi gond.

19/l

2011. júl. 10. 15:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!