Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egyéjszakásotok?

Aha. Egyszer úgy bepiáltunk, hogy hazavittem egy másik lányt. :D Akkor voltam ~20.
25L

A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:27
Engem nem zavar különösebben, csak azt sajnálom, hogy embernek tartod magad(feltételezem), de nem úgy viselkedsz. Tudtommal az állatok viselkednek hasonló módon. Ebből kiindulva Te nem érdemelnél emberi bánásmódot.

Ejnye. Én mikor minősítettelek téged? És ha meleg leszbi lennék akkor azért is nyíltan leírnád, hogy ez milyen szánalmas.
Kettőnk közül még mindig én őrzöm jobban az emberi mivoltomat.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
Nem csoda, hogy nem minősítettél, mivel nem adtam rá alkalmat! Majd mondd ezt a rendőrnek is, amikor megbüntet, mert hibáztál: "Biztos úr, én magát mikor büntettem meg?"
Ezt nem tudom, hogy honnan veszed, hogy akkor is megszólnálak. Arról nem tehetnél, ha az lennél, de erről tehetsz, hogy állatként viselkedsz! Az utolsó mondatodat viszont nem tudom, hogy mire alapozod, de biztos igazad van, viszont egy tanácsot fogadj el: Ha legközelebb vitába szállsz, érvekkel vitázz, de csak fröcsögj. Az a primitív ember szokása!

Fel lett téve egy kérdés. Arra válaszoltam. Nem?
Te viszont belémkötöttél és minősítettél, miközben nem is ismersz. Milyen jogon teszed ezt?? Mit tudsz te rólam,az életemről hogy megítélj?
Tudod egyáltalán, hányszor járok egy évben bulizni, hogy konzekvenciákat vonsz le az életvitelemből?
Úgyhogy kéretik a feltett kérdésre válaszolni és nem másokat minősíteni. Elég primitív szokás olyan embereket vakon minősíteni akiket nem ismerünk.Csak azért mert nem tetszik amit olvasol.
Mert mondjuk ha azt írtam volna, hogy nemibeteg vagyok, orgiákra járok ahol pisi kaki szexben élem ki magam, azt mondom, hogy esetleg jogos az ítéleted, de még akkor sincs semmi közöd hozzá az ég világon!!!
Engem sem izgat, hogy egy túlsúlyos pattanásos, önértékelési zavarokkal küzdő nő vagy.
Egyszerűen az motivál téged, hogy nekem sikereim vannak a pasiknál.
Téma lezárva.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Az érveid miatt ment a zöld kéz. Kétvállra fektettél mindenkit. Szép volt!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!