Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám a legjobban felizgatni a barátomat?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve együtt vagyok a barátommal, de még nem jutottunk el a szexig, valahogy még nem érzem magam erre készen. Viszont nem akarom, hogy ellaposodjon a kapcsolat, szeretném valamivel izgalmasabbá tenni. Mit tanácsoltok, mivel tudnám a barátomat boldoggá tenni ilyen téren?2011. júl. 10. 13:47
2/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy jó hideg sört.
Engem totál felizgatna.
Hány évesek vagytok??
3/9 anonim válasza:
Szarj rá a mellére és csapd szét papuccsal.
4/9 A kérdező kommentje:
hát az utolsó kú..ra vicces volt.
ő 18 én 17
2011. júl. 10. 14:06
5/9 anonim válasza:
a papucson meghaltam XDXDXD amúgy figyejj sztem a pasinak az a legszarabb ha állva haggyák..... de ha leszopod szerintem tecceni fog neki ;)
6/9 anonim válasza:
Ha még nem szoptál, rajtam gyakorolhatsz. :))))
7/9 anonim válasza:
hát például elkezded puszilgatni a fülét és bele lehelsz aztán jösz le a nyakán de éreze azt a szenvedélyt közben a kezed motoszkálhat lefele a seggére és jól megfogod attol beizgul es aztan ránézel olyan kivánatosan,megharapod a száját,ugy csinálsz mint aki megakarja csokolni és mégsem,attol bevadul és tapogathatod a farkát aztán ki is verheted vagy rácuppanhatsz:P
9/9 anonim válasza:
Mond el neki, hogy elkaptál valami hüvelyi fertőzést, de ne aggódjon semmi baj sincs mert nem tőle kaptad el.
Tuti izgatott lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!