Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó orál technika?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó orál technika?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a fiúknak mi a jó. Ha kézzel is rásegítek, vagy egyáltalán mennyire szeretik ha milyen erősen szívom közbe? Sokszor csináltam már és dicsértek is érte, de kíváncsi vagyok a fiúk mit szeretnek igazán, mert amire én azt gondolom hogy húúú, de jó nekik az nem biztos, hogy ők is úgy gondolják. Talán érthető voltam :)
2011. júl. 10. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármit is teszel, a golyókat hagyd békén. Akkor jó lesz.
2011. júl. 10. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyén függő.
2011. júl. 10. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

"Bármit is teszel, a golyókat hagyd békén. Akkor jó lesz."

A párom pl szereti,ha nem hagyom ki a golyókat...

2011. júl. 10. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem segíts rá kézzel i és szívjad is,de ne csak a végét,hanem úgy az egészet,az úgy elég jó érzés tud lenni :)
2011. júl. 10. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
szívd :P, és kézzel csak akkor ha a nyelved is eléggé használod, "csak akkor jobb érzés", én pl szeretem ha a makk aljánál játszanak "nyelvvel" és ha pl hallom h. nyel egyet, amíg élvezettel csinálod "néha picit nyögve, mint mikor te élveznél el" sztem ezzel csak feltüzelnéd jobban a párod
2011. júl. 10. 13:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!