Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lenn)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lenn)

Figyelt kérdés

nem mozgok szex közben,legalábbis nem rendesen és nayn keveset...

hogy tudnám megtanulni?

normális válaszokat kérek és tanácsokat...kicsit aggódom,h elvesztem a párom,ha nem mozgok elég jól...

2011. júl. 10. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
ne félj :) engedd el mahadat és cselekedj zsigerből :) nem veszheted el a párodat, ha elfogad úgy ahogy vagy. minden téren.
2011. júl. 10. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Fabot vagy?
2011. júl. 10. 12:58
 3/5 A kérdező kommentje:

nem vagyok fabot...mizgok mindig...csak nem eleget és nem elég gyorsan...

hogy tudnék ezen változtatni?

én nem tudom h kell...

adnátko tanácsokat?

2011. júl. 10. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:

csípő gyakorlat, menny el táncolni, vagy fuss sokat, "barinőm verseny táncol", és nehezen fárad el :),

sportolj és mond a barátodnak is h. ő is (pl közösen fussatok), bármi ami erősíti az izmaid csípőtájt:)

2011. júl. 10. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy kezdj el lovagolni.:) a lóhátán rájössz a csípőmozgásra. Szerintem az segítene.:)
2011. júl. 10. 13:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!