Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek görbén áll fel azt valahogy vissza lehet "egyenesíteni"? És ha nem akkor a nőnek ez jó vagy rossz?
:D
miazhogy senkié sem 1enes.
akk az enyém miért az.? és még sok embernek.
Kérdező: urológusnál tudsz érdeklődni h mégis h lehetne korrigálni.
első kérdésre: vissza lehet állitani, de ha valaki szikével jönne a p*csöm felé, abba beledöfném.
második kérdésre: ez vagy tökmind1, vagy jó a barátnődnek, de nincs olyan, hogy rossz. miért is lenne? ugyanúgy szuperál, nem?
hogy görbe felfele lefele vagy oldalra nemmindegy
ha felfele görbe akkor normális ha lefele akkoris ha oldalra az kicsit ciki de szeintem nem befolyáslja az aktust ugyanis ha beteszed az majd ugyis a helyes úton halad...amugy meg a kis görbeség nem lényeg lehet vele jó poénokat csinálni szerintem...
Senkié nem egyenes, az mese habbal, hogy egyenes, ugyanis ahogy fejlődik, etc, valamennyire elferdül, van kinek jobban, és van akinek kevésbé...Nekem balra kanyarodik, problémám soha nem volt vele, sőt, örültek neki:)
Ne zavarjon, hogy ferde, jó lesz az, csak nyugalom...Ha túl sokat aggodalmaskodsz ezen, a végén még fel sem fog állni, és az sokkal nagyobb baj, mint az, hogy ferde...23/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!