Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben a barátnőm összeszorította a lábaival a fejem. Közel volt az orgazmusig?
Igeeeen!, és be kellett volna fejezned, "de ha már össze szorította a lábait valószínű hogy el is élvezett"
figyelj jobban a jelekre "ha kézzel simogatja a fejed az jól esik neki, ha nyomja akkor azt jelenti h. még-még!, ha el akarja tolni akkor valamit rosszul csinálsz és változtatni kéne rajta," ha lábait össze szorította akkor el is élvezett "és már nem bírta lent :)" én csak erre jöttem rá, de ha valaki ismer még "jeleket" írja meg!!!:)
19/F
12:12-es válaszolónak: te aztán érted a dolgokat.:)) *-*.
Amúgy., igen ez azt jelenti hogy elment. :)
Második kommentezőnek üzenem, hogy te már tudhatsz valamit!! :)
Ugyanis ezek a jelek teljesen igazak általánosságban, de vannak kivételek, mint aki irta,hogy csak nyög, vagy simiz stb. De én pl. a te kategóriádba tartozom.
42/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!