Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szakitott a pasi, mert leellenőriztem?
Kb másfél éve voltunk együtt. Már a gyerekről és a jövőről beszélgettünk. Nem rég furcsán viselkedett, már nem volt jó az ami azelőtt jó volt. Egy közösségi oldalon fennt volt egy foto, amin egy buliban a csaj a nyakában volt, ezt szová tettem, mert a közösségi oldalom nem volt fennt közös foto rolunk. Tudtam a jelszavát és megnéztem a levelezését. Abban udvarolgatott a csajnak. Amikor előttem megnézte kiborult. Azt mondta, hogy biztos én irtam. Pár nappal később, furcsa volt, hogy ha SMS-e jött nem nézte meg egyből. Megnéztem a telefonját. A csaj irtneki, hogy "Neked nem jelentett semmit az a csók?"
"De jelentett és komolyan gondolta és nagyon várja."
Amikor rákérdeztem tagadott mindent. Utána azt mondta, hogy a helyzet ugy hozta későtt meg, hogy csak arcra puszi volt. Sokat beszélgettünk, de csak azt kaptam, hogy bizalmatlan vagyok. Annyira kivoltam, hogy anyám elment hozzá, hogy beszéljenek és a csajt az ölében találta. Nem tudott neki mit mondani. Azt mondta, hogy meg szeret.
Később szakitott, azzal az indokkal, hogy Ő is bűnös (de csak abban, hogy azt mutatta meg a csajnak, hogy mit pletykálnak roluk) és hogy mindig a fejéhez fogom vágni, meg mar nincs meg a bizalom. Mit tegyek meg szeretem.
mit tegyél? felejtsd el. ha visszamész hozzá, akkor hülye vagy. mit akarsz még egy ilyentől? megcsalt, hazudott, még vissza akarod kapni? de ahogy ismerem az ilyen csajokat, úgyis visszakönyörgi magát és te továbbra is tűrni fogod az ízetlen fejét (talán még azt is, hogy itt-ott félrekefél)
19/l
A csávó össze-vissza csalt, te meg azon gondolkozol, hogy mit tegyél?...
Aztán ne panaszkodj, ha majd jól kihasználnak, és eldobnak, ha már nem kellesz.
Jaaa...már szakított is? :D
Akkor hogyhogy mit tegyél? nem értem a kérdésedet..
Vagy szeretnél még alázkodni mellette párhónapot?
Úgy lenne az igazi?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!