Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha szex után, vagy ujjazás után fáj a pisilés?
Figyelt kérdés
Eddig háromszor szeretkeztünk,és utánna órák után is,ha elmentem pisilni,eléggé csípő,égető érzés volt,és ugyanigy van ez ujjazás után is.Lehet,hogy csak azért mert most kezdtem szexuális életet élni ?17L2011. júl. 10. 08:58
1/6 anonim válasza:
lehet elkaptál valami fertőzést. Viszketni nem szokott?mert akkor hüvelygomba is lehet
2/6 anonim válasza:
nekem érzékeny szex után mikor pisilek, és előfordul hogy fáj.. de kb. 1 óra után már semmi baj... gumival védekeztetek? lehet, hogy tényleg összeszedtél valamit. esetleg ha gumival, allergiás lehetsz a latexre....
3/6 anonim válasza:
Az ujj a körmök miatt jobban irritálhatja a hüvelyt. Ha érzékeny (mert ezek szerint az), akkor jobb, ha nem ujjaz sokáig a barátod (ha szereted, azért egy ideig hagyhatod), mert könnyen megsérülhet a hüvelyfal. Ez önmagában nem jelent fertőzést, viszont sokkal könnyebben fertőződhet.
4/6 anonim válasza:
a csípő, égető érzés valóban utalhat gombára, vagy fertőzésre, ahogy a többiek is írták, illetve lehet felfázás is, vagy valamilyen kismedencei gyulladás, az is tud ilyen jellegű fájdalmat okozni. ha nem múlik, érdemes lenne felkeresned egy nőgyógyászt.
5/6 anonim válasza:
Felfázásra megoldás: szex után menj el pisilni, és igyál sokat, úgy általában.
6/6 anonim válasza:
Nem szabadna, hogy csípjen. Biztosan fertőzésed van. Menj el orvoshoz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!