Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudiznátok egy nudista strandon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudiznátok egy nudista strandon?

Figyelt kérdés
Volt már valaki?
2011. júl. 10. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
nudiznék és még nem voltam.
2011. júl. 10. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. júl. 10. 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

hát a nudista strandnak az a lényege, hogy nudizz!!!!:D

mi a barátaimmal sokszor megyünk, ha nem nudista a strand, akkor csak éjszaka pucérkodunk, szerintem jó buli.:D

(mondjuk ehhez az kell, hogy nagyon jó barátok legyetek, szerencsére mi azok vagyunk.:D)

de pl. mi nem rég elbringáztunk Horvátországba, ott rengeteg nudista strand van, és sokkal jobb pucéran lenni a vízben, mint fürdőruhában. Sokkal szabadabbnak érzed magad. ráadásul külföldön vagy, szóval fiatal vagy, roma vagy előtted az élet miért ne?:D

2011. júl. 10. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

elbicikliztetek horvátországba?:DD azigen:d és honnan hováá mennyi idő alatt?:D

amúgy a kérdésre válaszolva még nem voltam de valószínűleg nem is leszek mert eléggé szégyellős vagyok.ha csak ketten lennénk akkor még oké:d

2011. júl. 10. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
nem mennék ilyen helyre. nem érdekel másnak a teste, és nem is akarom, hogy másokat érdekeljen az enyém. :D
2011. júl. 11. 03:15
 6/10 anonim ***** válasza:

2 hétig voltunk:)

mondjuk Zágrábig vonattal mentünk, de onnantól irány Krka, Rab, és vissza a Plitvicei tavak felé Zágrábig. zsíros volt.:D

napi ~15 km/h-s átlaggal (hogy mindenki bírja, nameg a hegyek lassítanak) 2 nap volt leérni Zágrábtól a tengerpartig.

2011. júl. 11. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Voltam és vagyok is. Mától Balatonberényben :-))))))))))))))
2011. aug. 4. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze. Azé' megyek oda.
2011. aug. 28. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki ott nem nudizik, az kukkolni megy, sanszos hogy kidobják.
2012. febr. 27. 22:45
 10/10 anonim válasza:
Sőt, én csak ott nudiznék.
2012. ápr. 13. 13:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!