Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami ötlet izgalmas pózokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet izgalmas pózokra vagy extrém dolgokra?

Figyelt kérdés
Imádom a barátomat és a szexet is viszont szeretném kicsit feldobni a dolgot és olyat akarok kipróbálni amit még nem csináltam. Imádom az extrém dolgokat és szinte mindenbe benne vagyok, de lassan kifogyok az ötletekből, szóval ha van valakinek valami jó ötlete akkor írja le nekem :) Bármilyen téma jöhet.
2011. júl. 10. 00:08
 1/5 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Pisiszex, kakaszex, szado-mazo!!! :D Szeretkezés a szabadban, vonaton, próbafülkében, fürdőben, asztalon földön, széken. Új pózok kipróbálása. Stb. :D
2011. júl. 10. 00:10
 2/5 Biasa válasza:
Swinger Club?
2011. júl. 10. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztriptízelj előtte!

Öltözz be valaminek, és játsszatok szerepjátékot!

Vegyél fel az ágyba fűzőt, harisnyát, magas sarkút!

Hagyd, hogy kikötözzön!

Próbáljátok ki a lakás többi részében!

2011. júl. 10. 00:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ja azért akkor mégse vagyok benn mindenbe, a pisi meg kaki szex azért annyira nem vonz. Vonaton, szabadba, fürdőbe, lépcsőházba stb. Ilyen helyeken már voltunk :)
2011. júl. 10. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
anááál
2011. júl. 10. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!