Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért áll fel reggel?
második, nem, nincs baj.
Erekció növelés
Spontán erekció
Tartós erekció
Mi okozza a reggeli erekciót?
Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz, hiszen merevedés éjszaka is jelentkezhet, amikor is a húgyhólyag még korántsem mondható telítettnek. Az éjszakai erekciók az alvás REM-fázisával hozhatók összefüggésbe, tehát azzal a szakasszal, amikor álmodunk.
Nem mindenki tapasztal reggeli merevedést, de ha a szexuális élet ettől függetlenül zavartalanul működik, nincs ok az aggodalomra. A reggeli erekció hiánya valószínűleg a szervezet hormonszintjének ingadozásával hozható összefüggésbe.
Hát sajnos a helyes válasz:
Az éjszaka a húgyhólyagban felgyülemlik a vizelet, ami nyomja a prosztatát. Ettől. Az álomnak ehhez semmi köze.
Én is így tudom, hogy a húgyhólyag nyomja a prosztatát és ezért áll fel.
Bár bioszon eltöltöttem egy évet és annyit megtanultam, hogy mindig van kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!