Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Nagy baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Nagy baj?

Figyelt kérdés

Szóval az van,hogy lefekszünk a barátnőmel,aztán egész végig nincs baj,mindaddig míg el nem megyek.Ez után el kezd fájni,lüktetni a fejem,fülem:s...elviselhetetlenül:s....napi 2-3x csináljuk/nánk...ez mitől lehet?:/

Így élvezni sem bírjuk,ráadásul nem is vagyunk folyton együtt huzamosabb ideig,így ezért is baj.Létszi segítsetek:/

F/18

2011. júl. 9. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nemtudom
2011. júl. 9. 23:28
 2/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Lehet, hogy hitelen sok vér áramlik le a farkadhoz elélvezéskor.. Keringési problémára tippelek, vagy vérnyomás változásra, menj el orvoshoz szerintem.. Amúgy mozogsz eleget?
2011. júl. 9. 23:32
 3/11 avieholic ***** válasza:
légyszi, és nem tudom. Kérdezz orvost, háziorvos is jó lehet rá. Lehet, hogy magas a vérnyomásod, amit tovább lök felfelé az egész, de hát sok mindentől függhet. Mondom, menj háziorvoshoz, segíteni fog.
2011. júl. 9. 23:33
 4/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
hirtelen*
 5/11 anonim ***** válasza:
az konkrét gecci
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fülem szokott zúgni, és azt mondták, hogy keringési probléma, és hogy igyak, vagy egyek előtte, és akkor nem fog.
2011. júl. 9. 23:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Vérnyomásra szedem a gyógyszert rendszeresen.Ez pár napja kezdődött,meleg miatt lehet?

Helyesírás okítást nem kértem,de azért köszönöm!

2011. júl. 9. 23:41
 8/11 A kérdező kommentje:

23:37

Ma pl reggel volt evés előtt,meg nem rég vacsora után is:s

2011. júl. 9. 23:44
 9/11 avieholic ***** válasza:

Helyesírás okításra alapból felszólítás a helytelen írás. Nem kell besértődni rajta, hanem megtanulni amikor kijavítanak, hogy legközelebb tudd. Semmi rossz szándék nem volt benne.

Egyébként ha a vérnyomásra egyébként is szedsz gyógyszert, akkor végképp kérdezd meg az orvost. Elég sokat tud dobni a rendszeren a napi 2-3 alkalom. A meleg is számíthat igen, ahogy az aktus intenzitása és hossza is. De mint mondtam, a háziorvos majd megkérdezi amit meg kell, és tudni fog segíteni. Szégyellned sem kell magad, csak kiülni a sort.

2011. júl. 10. 00:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Jajj,dehogy sértődök meg:)...engem nem zavar,hisz én is van mikor kijavitok másokat.

Hát hétfőn minden képp be megyek,mert ez így nem jó.

Még annyi,hogy csak a pulzusom megy fel,mert mértünk v.nyomást is,na meg hűtőfürdőzni szoktam és az segít,azért is gondoltam a melegre.

2011. júl. 10. 00:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!