Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes igy is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes igy is?

Figyelt kérdés
A barátom óvszer nélkül simogatotta a puncim, de nem nyomta be teljesen, csak kb 1 cm-re xD. Szerintetek? Ja és nem élvezett el.
2011. júl. 9. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
91%

Csak hogy én is segítsek :)

Igen, létezik egy olyan fogamzásgátló gyógyszer amit a bőrgyógyászok ajánlanak. Szándékosan nem írom ki a nevét, bár meg tudnám tenni, mert én is szedtem.

A kérdezőnek: Évente vizsgáltasd felül, hogy kell-e még szedned, mert elég durva mellékhatásai lehetnek. Ez igazi hormonbomba. Ha szükséges akkor válts valami gyengébbre.

...és nyugi, szerintem nem lehetsz terhes :)

2011. júl. 12. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
csak igy lehetsz terhes.gyogyszert meg ne szedjel mert dupla esely lesz ra ...
2011. júl. 12. 18:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen világosan és érthetően írtál, csak a gyerekek nem értenek téged. Ez ne zavarjon.

Terhes a leírtak alapján biztosan nem lehetsz, tehát ne aggódj, a barátoddal beszéld meg, hogy máskor is vigyázzon rád, és nagyon szeressen téged.

A gyógyszer, ami fogamzásgátló, hormon tartalmú szer. Nyilván az arcodon lévő pattanások eltüntetéséhez kell, de nem biztos, hogy a szexuális kapcsolat biztonságát is szolgálja. Ha így akarsz védekezni, akkor el kell menned egy nőgyógyász orvoshoz is, aki az eddig szedett gyógyszer ismeretében fog felírni valamilyen gyógyszert. Addig is, nagyon óvatosak legyetek a barátoddal.

2011. júl. 12. 18:24
 24/25 anonim ***** válasza:

jaaaah már értem :)

amúgy szerintem nem lehetsz terhes

2011. júl. 12. 20:20
 25/25 anonim válasza:
sztem nem leszel terhes.ha fogamzásgátlót szedsz akk meg mégkisebb az esély rá.
2011. júl. 12. 23:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!