Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy csak addig tetszett egy pasi amíg azt nem érezted, hogy már megkaphatnád?

Figyelt kérdés
Tehát amikor már megkaphattad volna már nem láttad olyan vonzónak...?
2011. júl. 9. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Tiltott gyümölcs hajt, elég sok ilyen ismerősöm van. Van ilyen
2011. júl. 9. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
eddig csak ilyen volt:) most van egy viszonylag hosszabb kapcsolatom. előtte csak vadásztam:D
2011. júl. 9. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, gyakran előfordul. Van, akin hetekig kattog az agyam, mert tetszik, úgy érzem kell, és főleg akkor, amikor úgy látom egyáltalán nem érdeklem. Aztán, amikor kiderül, hogy esetleg én is szimpatikus lennék neki, már nem vonz annyira. Ez főleg annak tudható be, hogy ez idő tájt már nagy vonalakban ismerem az illetőt, és rendszeresen kiderül, hogy egyáltalán nem passzolnánk egymáshoz. :D

Hozzátenném, egyiknek sem húzom az agyát, nem fekszem le velük, de még csak nem is mászok a szájukba. :)

22L

2011. júl. 9. 22:11
 4/9 anonim válasza:
Nekem eddig sajnos mindegyik ilyen volt :/ 16/L ...mikor már ugyérzem, hogy az enyém lehet, akkor jövök rá, hogy nem is kell már annyira...
2011. júl. 9. 22:29
 5/9 emlya ***** válasza:

Nekem is mindig csak az elérhetetlen kell, ha az orrom előtt van akkor nem izgi, csak ha le se sz@r...

sosem leszek boldog....

22/L

2011. júl. 9. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen igen. Jelenleg is van, akit soha nem kaphattam meg. Igazából jelenleg sem, mert mindketten komoly párkapcsolatban élek, de azért piszkálja a fantáziám. De annyira nem, hogy megcsaljam a párom.

21N

2011. júl. 9. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
élünk*
2011. júl. 9. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
volt.... nagyon tetszett, de mikor megtudtam h én is neki... hát... nekem is szar érzés volt
2011. júl. 10. 21:25
 9/9 anonim válasza:
ha nem vesz rólam tudomást és nem érdeklem, addig kihívás és nagyon kell és talán még jobban tetszik is, mint egyébként tetszene, de amint kiderül h megkaphatnám és é is kellek neki, rögtön azt érzem h túl kevéssel akarom beérni... és oda az érdeklődés..
2011. júl. 11. 12:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!