Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor spriccel mikor folyik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor spriccel mikor folyik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném tőletek kérdezni ha egy fiú elélvez akkor mért van az hogy egyszer csak ugy kicsapódik belőle más esetbe meg csak kicsorog...

mit tesznek a fiúk az érdekében h folyás vagy spricc legyen?

2011. júl. 9. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő :)
2011. júl. 9. 22:04
 2/8 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2011. júl. 9. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy érti, hogy alapból nem képes mindenki a spriccelésre. Pl. én sem.
2011. júl. 9. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
én azt hittemn hogy ha spriccel akkor nagyobb élvezet van vagy gyorsabban veri vagy ilyesmi.... dehát akkor nem?
2011. júl. 9. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nekem soha nem spriccelve jön. Bár lehet, hogy valamilyen technikával ez változtatható, mindenesetre még nem hallottam ilyenről. De élvezni minden esetben szoktam, tehát maga az élvezés mértéke szerintem nem függ tőle.
2011. júl. 9. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig van közte összefüggés. Ha intenzív az izgatás, és főleg ha sokáig tart, esetleg többször visszatartja, mikor már közeledik az orgazmushoz, akkor jóval nagyobbat fog spriccelni, mint általában. Persze egyrészt adottság is, hogy kinél hogyan jön ki, de önmagához képest változhat, és befolyásolhatja a szex minősége is. ;)
2011. júl. 9. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Na igen, magáról a szexről el is feledkeztem :) Lehet, hogy csak az befolyásol engem is, hogy még szűz vagyok...:D
2011. júl. 9. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Függ az izgatás intenzitásától, hogy mennyire "kiéhezett" már és ha visszatartja közel a csúcshoz egyszer vagy akár többször is, ez a belső izmokkal vagy a kézzel, de egyik sem egyszerű és sok gyakorlás kell hozzá hogy ezt a fiú jól meg tudja csinálni, akár többször is egy menetben. :)
2011. júl. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!