Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Szóval a férjem elment üzleti útra, én pedig otthon maradtam egyedül egy hétre. Nagyon hiányzott a szex. Szeretem, ezért nem csaltam meg. Eddig nem próbáltam ki a zuhanyrózsát, de most eljött az ideje, hiszen mindenki úgy áradozik. Kipróbáltam... Úgy elélveztem, hogy háromszor összeestem a kádban. Ezzel nemis lenne még semmi baj, de mikor a férjem hazajött és szexeltünk, arra gondoltam, hogy milyen jó orgazmusom volt a zuhanyrózsával. Mostanában mikor szexelünk, a zuhanyrózsára gondolok... Pedig fordítva kéne. Ez beteges?2011. júl. 9. 21:56
1/5 anonim válasza:
nem. úgytűnik a rózsa jobban bejött, mint a férjed. legközelebb próbájátok 3-asban.
2/5 anonim válasza:
Hát ez nem túl jó. Én ezért nem mertem kipróbálni, mert többen mondták, hogy utánna már nem fog kelleni pasi.
3/5 anonim válasza:
Hát, nem beteges, csak rávilágít, micsoda hülyeség zuhannyal masztizni. Az nagyon erős ingert csinál, olyat amilyet egy férfi nem tud csinálni, és ha te ehhez hozzászoksz, akkor hiába izgat kézzel, szájjal, farokkal, nem fogod élvezni, nem mész el tőle. Olyan ez mint mikor a fiatal srácok hozzászoknak a gyors masztihoz és korai magömlésük lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem elég beteges.. Ma reggel is szexeltünk, és csak arra tudtam gondolni, ahogy ott áltam a kádban, a zuhanyrózsával...
2011. júl. 10. 15:49
5/5 anonim válasza:
Képet nem tudsz mellékelni? Tudod vizuális típus vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!