Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hetero fiu aki kipróbálná a cumizást ha nem tudná meg senki?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:46
21/79 anonim válasza:
Én heteronak érzem magam, de kipróbálnám szívesen, csak sajnos nincs kivel :S
16/f
22/79 anonim válasza:
és mi van azzal aki csőb.zi, de leszopna? az menjen a búsba? nem tök mindegy. ezis meleg, meg az is. lehet ezt magyarázni az új kor kezdetével, meg kíváncsisággal, de a férfiak többsége még mindig undorodik a gondolattól is. Aki nem így van, az rejtetten vonzódik a másik nemhez.
23/79 A kérdező kommentje:
A 16f-nak üzenem,h írtam emailt majd írj választ...
2011. júl. 10. 16:31
24/79 A kérdező kommentje:
írjatok nyugodtan! itt nem ciki elmondani:D
2011. júl. 10. 17:54
25/79 A kérdező kommentje:
na?
2011. júl. 10. 18:32
26/79 anonim válasza:
Akik lehurrogjak a kerdezot, azoknak nincs igazuk. Szinte inden ferfiban van ilyen hajlam, pl. okori gorogoknel mikor nem volt no a haboruban, hetero ferfiak is egymassal eltek nemi eletet. Szerintem olyan nem letezik, hogy hetero vagy homoszexualis ember, mindenki biszexualis, csak a vonzalom aranya a sajat es az ellenkezo nemhez valtozik, nyilvan a tobbsegnek csak nagyon enyhe vonzalma van a sajat neme irant.
27/79 A kérdező kommentje:
ez így van! mindenki szexelne a saját nemével csak a társadalmi nevelés meg a szégyenérzet miatt alakult úgy,hogy aki gondol ilyesmire azis szégyeli
2011. júl. 11. 20:04
28/79 anonim válasza:
Én 100%ban heterónak érzem magam.De én is kipróbáltam majdnem.Addig eljutöttam,hogy engem leszptak.De utána elindult a vér az agyba,és ... Nem lett a visszaszopásból semmi.Már többször próbáltam,mindig ez a vége.Utána egy jó ideig nem izgat a téma,aztán ujra elüjön.
29/79 anonim válasza:
"Szinte inden ferfiban van ilyen hajlam, pl. okori gorogoknel mikor nem volt no a haboruban, hetero ferfiak is egymassal eltek nemi eletet."
És most ilyen hülye ókori aberrált gyökereket kell példának felhozni? Ja ha az ókorban b.zik voltak, akkor legyünk mi is mert menő. A legújabb kutatások szerint a b.ziskodásnak döntő szerepe volt, hogy elbukott a Római Birodalom, mert teljesen tönkretette a társadalmat.
30/79 A kérdező kommentje:
evvel valahogy én is így vagyok,hogy néha eszembe jut,hogy kipróbálnám aztán egy ideig eszembe sem jut.
amugy én 12 évesen csináltam egy osztájtársammal egyszer
2011. júl. 11. 20:15
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!