Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajszik nektek bejön egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik nektek bejön egy kezdő fiú, vagy inkább olyat kersetek aki tapasztalt?

Figyelt kérdés
Szia mindenkinek !! Én egy 18 éves elkeseredett fiú vagyok!Nagyon szeretném kipróbálni a szexet,de nincs kivel!Az a baj még barátnőm se volt komoly!Sztem az itt a baj hogy nem vagyok egy kigyúrt pasi,én inkább egy macisabb alkat vagyok.
2011. júl. 9. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

én kimondottan a macisabb fiukat szeretem párom is pocakos macis alkatú és én így szeretem!! :)

az a része a kérdésnek hogy kezdő vagy gyakorlott az én részemről mindegy lett volna,én örültem volna ha párom velem lett volna először.de így is sok mindent a szexben együtt éltünk át először!!

19/L

2011. júl. 9. 21:52
 2/5 anonim válasza:
mind2nek van jo oldala :) a kezdo: cuki és tanitahtooo :D a tapasztalt meg merész és rossyfiusabb (sztm) tok mind1 meik vagy ;)
2011. júl. 9. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem sokkal jobb a kezdő pasi, mert akkor vele tapasztalhatsz ki mindent. és ha szereted nincs is annál jobb, hogy együtt bénázod, és később milyen jó lesz visszaemlékezni:D

és szerintem inkább legyél macis, vagyis PASI, mint ezek a félhomár kigyúrt fa**fejek, akik úgy néznek ki mint a b*zik, bunkóak, és lecserélnek egy jobb csajra+ ha annyira jó pasi, akkor majd minden csaj le akarja nyúlni.. szval nem hinném, h ez a jó. 15/L

2011. júl. 9. 22:05
 4/5 anonim válasza:
Én mondhatni totál tapasztalatlanul mentem bele a jelenlegi kapcsolatomba, 18 voltam, a barátom 25. És igazából ő kezdeményezett eleinte, és minden frankón sikerült, mostanra összeszoktunk. De el se tudnám képzelni, hogy kezdő sráccal hogy ment volna. mondjuk biztos pöri úgy... így inkább romantikus volt.
2011. júl. 9. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgyis azt fogják írni, hogy a tapasztalatlanabb kell nekik, de amint kiderül, valami szerencsétlen idiótának fognak gondolni, aki nem férfias és hamar lapátra leszel téve. Ha jót akarsz, akkor erről mélyen kussolsz.
2011. júl. 10. 14:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!