Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az, aki csak orális sexszel képes elélvezni?
Szia!Amikor én elkezdtem szexuális életet élni,sokáig nekem is csak az általad leírt módon jött össze az orgazmus,de aztán egyszer csak sikerült és azóta is. Rá kell érezni,hogy hogy jó,mert vannak olyan pózok,amikben könnyen a partner ágyékához tudod dörgölni a csiklód és ugyanolyan hatás érhető el vele,mint nyaláskor. Nekem pl misszionáriusban meg a lovagló különböző változataiban is sikerül így orgazmust elérnem,csak egy kicsit határozottabban kell viselkedni,irányítani a pasit,vagy átvenni az irányítást. Próbáld ki,hátha!
Egyébként egyáltalán nem számít különösnek ez a dolog,hiszen alapból a nők alacsony százaléka képes orgazmusra,de azok közül is a csiklóorgazmusosok vannak többségben. Ezt tudván a férfiak foglalkozhatnának szex közben kicsit többet a csiklóval,de az sem rossz,ha magadon segítesz. Nem kell szégyenlősködni,nincs ebben semmi ciki!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!