Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ki az, aki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki az, aki csak orális sexszel képes elélvezni?

Figyelt kérdés
18 éves korom óta élek sexuális életet (most 24 vagyok) és egyetlen egyszer sikerült úgy, hogy bennem volt a párom, amúgy meg csak orális kényeztetés által. Ki hogy van ezzel?
2011. júl. 9. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A nők nagy része nem képes a hüvelyi orgazmusra, és csak akkor tudnak elélvezni ha a csiklójukat izgatják! Úgyh tessék megnyugodni:)
2011. júl. 9. 22:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, magamból kiindulva ilyen általánosítást tettem volna én is, mert elképzelni sem tudom, hogyan is menne nekem... Most megfogalmazódott egy új kérdés, ezt lehet, hogy felteszem külön majd. (ha a pasik ezt tudják (tényleg... tudják egyeltalán???) akkor miért nem bújnak a nők combjai közé?)
2011. júl. 9. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok.... én felvilágosítottam a barátomat, h nekem csak úgy megy, ha kényeztet, és a legtöbb csajjal ez van. pislogott párat, pedig tapasztalt már 28 évesen. Mindig kényeztet :)
2011. júl. 9. 23:10
 14/15 A kérdező kommentje:
a 3 éves kapcsolatom alatt ezzel semmi gond nem volt, ez teljesen más így. De mi van, ha baráti sex kapcsolatba kezdek vkivel, és azt mondom, h nekem csak úgy megy....., ő pedig nincs oda a nyalásért... na az tök gáz.... (most van kialakulóban egy ilyen kapcsolat) Na de ez már más téma, nagyon köszönöm a választ egyébként!
2011. júl. 9. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Amikor én elkezdtem szexuális életet élni,sokáig nekem is csak az általad leírt módon jött össze az orgazmus,de aztán egyszer csak sikerült és azóta is. Rá kell érezni,hogy hogy jó,mert vannak olyan pózok,amikben könnyen a partner ágyékához tudod dörgölni a csiklód és ugyanolyan hatás érhető el vele,mint nyaláskor. Nekem pl misszionáriusban meg a lovagló különböző változataiban is sikerül így orgazmust elérnem,csak egy kicsit határozottabban kell viselkedni,irányítani a pasit,vagy átvenni az irányítást. Próbáld ki,hátha!

Egyébként egyáltalán nem számít különösnek ez a dolog,hiszen alapból a nők alacsony százaléka képes orgazmusra,de azok közül is a csiklóorgazmusosok vannak többségben. Ezt tudván a férfiak foglalkozhatnának szex közben kicsit többet a csiklóval,de az sem rossz,ha magadon segítesz. Nem kell szégyenlősködni,nincs ebben semmi ciki!

2011. júl. 9. 23:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!