Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a válaszok nagy része visszafogottságra, prűdségre vall ebben a kategóriában?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:14
2/7 anonim válasza:
Hát én se! Bár na, inkább szélsőségesek. Vagy nagyon prűdek, vagy nagyon nem! A kettő között semmi!
3/7 A kérdező kommentje:
mármint a kérdésekhez képest. rengeteg kujon kérdés van itt, a válaszok meg átlagosak.
2011. júl. 9. 21:18
4/7 anonim válasza:
Mert nagyon sok kretén kérdést tesznek fel, amire értelmesen nem is lehet válaszolni.
5/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy egy szellem vagy és ezt ő tudja csak
2011. júl. 9. 21:26
6/7 anonim válasza:
mert aki ide regisztrál, azoknak az 50%a ilyen. ha nem vetted volna észre, ide vagy perverzek vagy prűdek írnak. van átmenet is, de lényegesen kevesebb. és tudom, hogy most jön az, hogy hülye vagyok, de én ezt akkor is így vettem észre.
7/7 anonim válasza:
Visszafogottságra? Én épp az ellenkezőjét tapasztalom itt. Bár az igaz, hogy én is a visszafogott és félénk emberek táborát gyarapítom, és ha netán hozzászólok egy kérdéshez, amelyben ezt ki is fejtem, azonnal lerohannak különböző jelzőket használva és olyan dolgokat a fejemhez vágva, amelyekről senkinek semmilyen fogalma nincs. Bár lehet, hogy ez csak a véletlen műve, hogy Te az ellenkezőjét tapasztalod, de ugyen nem vagyunk egyformák ;)
21/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!