Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezeket csinálom és mégsem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket csinálom és mégsem orálozok jól?

Figyelt kérdés
Szépen elkezdem nyálazni,bekapom lassan ,utána gyorsitok,szívogatom,körözök a makkon,szivogatom a heréket,lejjebb is megyek,nyalogatom.És semmi.Azt mondja nem élvezi!Pedig nem fogazok ezt ő is mondja,akkor mi a baj??
2011. júl. 9. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Talán nem talál kívánatosnak?Vagy csak nem szereti az orált.

Előző barátnői jobban csinálták?

2011. júl. 9. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
nem a heréket kell szopogatni drága, hanem a makkot. fel-le-fel-le. ez a titka.
2011. júl. 9. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát második válaszoló,csak megemlítem,hogy sok férfi szereti ha a heréit is kezelésbe veszik,nem csak a farkukat.(pl. a párom is)
2011. júl. 9. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
ne szívd a makkot, főként nyalj, és lécci, ne fogazz:-D
2011. júl. 9. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
AZT CSAK ÚGY MONDJA, HOGY NEM FOGAZOL, FOGAZOL TE
2011. júl. 9. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem jön be neki az orál..az én párom is úgymond elviseli,ha megpuszilom ott szex közben meg egyéb,de elélvezni nem tud tőle,a puncimat meg imádja,és ott tud jót élvezni..;-)
2011. júl. 9. 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy szőrös 40 éves pali cuppog a farkán, szerinted ez mennyire kívánatos, egy 16 éves fiúnak?
2011. júl. 9. 21:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Szexben is van hogy 1.5 óra után élvez el,én meg nem tudom fél óránál tovább csinálni!Nem fogazok,erre direkt figyelek.
2011. júl. 9. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Nézz közbe a szemébe!
2011. júl. 9. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs más teendő mint hogy miután kiélvezkedted magad rajta,dugd bele a farkát a porszívó csövébe,állítsd max fokozatra,garantáltan vége lesz egy perc alatt..;-)
2011. júl. 9. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!