Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem engedi h kinyaljam, mit csináljak?

Nézd,én lány vagyok és nem szeretem ha nyalnak.Egyszerűen nem elég intenzív az érzés és nem is izgat a gondolat.
Mi próbáltuk párommal mert ragaszkodott hozzá,mondtam,hogy nem nagyon jött be a dolog és nem is erőlteti.
Nem akarja és kész.Miért erőlteted?

Nem az összeset,de ezt az egyet talán kordába tarthatnád.
Vegyük az én példám,mondjuk én vagyok a barátnőd és engedem,de nem izgat a dolog.
Te meg csak nyalsz és szerinted minden szép és jó és akkor megkérdezed,hogy volt -e orgazmusom vagy jó volt-e én meg közbe halálra unom magam,mert teljesen más izgat,így azt válaszolom,hogy szar volt.
Akkoris így oda lennél a nyalásért?
Akkor legfeljebb abban állapodnánk meg, hogy csak néha. Úgy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Én értem, hogy extra vágyakat jobb és érdemesebb elfojtani, de aki szerint ez extra...
Aki szerint IDEGBETEG vagyok, azt nem értem... tök nyugodt vagyok.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!